Produs vândut de partener Marketplace
SAMARALI

Samarali Pătură pentru yoga din bumbac confecționată manual - Bej

23100 RON

Această pătură din bumbac organic de înaltă calitate este țesută manual, astfel încât vă va oferi tot sprijinul și căldura necesare în timpul asanelor și nu numai!

Culoare: Bej

Disponibil

Vândut și expediat de SAMARALI RO

Beneficii:

Descriere

Pătură pentru yoga din bumbac confecționată manual
Această pătură din bumbac organic de înaltă calitate este țesută manual, astfel încât vă va oferi tot sprijinul și căldura necesare în timpul asanelor și nu numai!

Specificații:
• Pătură organică pentru yoga confecționată manual
• Dimensiuni: 200 x 150 cm (lungime x lățime)
• Confecționată din bumbac 100% organic (certificat GOTS)
• Pătură țesută manual
• Culori: Albastru, gri, bej și verde
• Poate fi folosită drept suport pentru diferite asane yoga și meditație.

Vă prezentăm colecția noastră de pături din bumbac organic în culori uni - albastru, verde, gri și bej. Aceste pături sunt confecționate manual din bumbac organic (certificat GOTS). Simple și călduroase. Țesătura se simte bine pe piele și vă va oferi confortul necesar în timpul utilizării.

Îl puteți folosi drept strat termic în timpul Yin Yoga sau în timpul practicilor de yoga restaurative. De asemenea, vă poate susține asanele în timpul poziției de stat în cap sau atunci când faceți exerciții de planking în cazul în care covorașul dumneavoastră de yoga nu oferă o amortizare potrivită. Nu este nevoie să vă limitați însă doar la yoga, deoarece lungimea și lățimea păturii se pot adapta la oricare dintre nevoile dumneavoastră.

Folosire și îngrijire
Puteți spăla cu ușurință pătura folosind setările delicate ale mașinii de spălat la 25°C -30°C. De asemenea, vă recomandăm să spălați pătura înainte de prima utilizare.

Ambalaj și reciclare
Toate produsele noastre sunt împachetate în hârtie și livrate în ambalaje confecționate din hârtie. Deoarece ne propunem să reducem la minimum amprenta de carbon, căutăm în mod constant soluții care să ne aducă la o stare neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon. Prin urmare, vă încurajăm să nu aruncați nimic la gunoi, deoarece totul este perfect reciclabil.

Informații tehnice

  • LĂȚIME 150 cm
  • LUNGIME (în cm) 200 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

LĂȚIME

150 cm

LUNGIME (în cm)

200 cm

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Aceste pături sunt confecționate manual din bumbac organic (certificat GOTS).