SAMAN

Sac de box, Samansport Slim, 140 x 30, prelată, negru, cu chingi

49999 LEI

Este adecvat atât pentru sala de sport, cât și pentru acasă, pentru etapele principale sau complementare ale antrenamentelor de sporturi de lupt.

Culoare:

Negru

Mărime:

140cm
Livrare
Disponibil

Vândut și expediat de partenerul Székely Budo-Sport Kft.

Descriere

Pentru suspendarea acestor saci de box am înlocuit lanțul cu chingi de siguranță, care, pe lângă faptul că sunt extrem de rezistente, nu zdrăngănesc/zornăie în comparație cu sacii tradiționali de box, ceea ce pică foarte bine în timpul utilizării acasă sau în cadrul comunității din sala de fitness.
Este adecvat atât pentru sala de sport, cât și pentru acasă, pentru etapele principale sau complementare ale antrenamentelor de sporturi de luptă, precum și pentru antrenamentul cu caracter mai funcțional de zi cu zi.
Este folosit în primul rând de cei care exersează boxul clasic sau boxul tailandez, respectiv pentru kick-box, dar este folosit și ca accesoriu pentru alte sporturi de luptă, deoarece antrenamentul cu sacul îmbunătățește puterea loviturilor cu pumnul și piciorul și contribuie la formarea unei tehnici de execuție corecte. Este un dispozitiv de antrenament îndrăgit pentru antrenamentele de fitness care vizează dezvoltarea forței și a rezistenței.
Cum să-ți alegi sacul de box?
Ai la dispoziție mai multe mărimi. Cu cât sacul de box este mai greu, cu atât se balansează mai puțin în timpul antrenamentului. Cum să alegi mărimea: sacul de box e bine să fie egal cu aproximativ jumătate din greutatea ta corporală, dar dacă vrei să exersezi și lovituri cu piciorul, atunci recomandăm saci cu o înălțime mai mare de 120 cm.

Dimensiuni: 100 x 30 cm, 120 x 35 cm, 140 x 35 cm (înălțime x diametru)

Sacul de box este umplut cu un material din bumbac de calitate controlată și cu fibre textile sintetice.
Este fabricat în Uniunea Europeană.

Atenționări:
Înaintea suspendării sacului de box este o idee bună să testezi rezistența la sarcină a cârligului, pentru a verifica dacă fixarea este adecvată. Este interzisă umplerea sacilor de box cu nisip, piatră sau alte materiale dure, deoarece acestea prezintă pericol de accidentare și reduc semnificativ durabilitatea produsului!

Curățare: Poate fi menținut cu ușurință curat prin ștergere cu o cârpă umedă.

Informații tehnice

  • TIP DE SAC DE LOVITURI LOVITURI CU PUMNI ȘI PICIOARE
  • LĂȚIME 35 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 140 cm
  • LUNGIME (în cm) 35 cm
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

TIP DE SAC DE LOVITURI

LOVITURI CU PUMNI ȘI PICIOARE

LĂȚIME

35 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

140 cm

LUNGIME (în cm)

35 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou