RG GOALKEEPER GLOVES

Manusi de portar RG, Toride 2022-2023

35900 LEI

TĂIETURĂ: Tăietura mai strânsă pe mână oferă în schimb o sensibilitate mai mare a degetelor la blocarea mingii. Cu cusăturile sale interioare disponibile acum cu metoda Ergonomic Bio Fit, oferind mai

Culoare:

Negru / ROŞU

Mărime:
Livrare la domiciliu
Disponibil

Vândut și expediat de partenerul One Keeper

Descriere

Mănuși de portar RG Toride 2022 s-a întors! Oferă un nou design de culoare roșie pentru backhand, inclusiv o nouă zonă de lovitură din cauciuc pentru un contact mai bun cu mingea.

Palma din latex german Black Contact Plus+ oferă acestei mănuși o aderență și o durabilitate uimitoare, de vârf.

Tehnologia Derma Fit folosește fibre de înaltă rezistență pentru a crea backhands ușoare, cu zone vizate de sprijin. Întindere și respirabilitate, făcând acest model extrem de ușor și flexibil.
Toride este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune modele fără sudură de pe piața internațională.
TĂIETURĂ: Tăietura mai strânsă pe mână oferă în schimb o sensibilitate mai mare a degetelor la blocarea mingii. Cu cusăturile sale interioare disponibile acum cu metoda Ergonomic Bio Fit, oferind mai mult control mingii și mișcări flexibile în timpul jocului.

BACKHAND: Tehnologia Derma Fit, stabilită pe un design roșu, folosește fibre de înaltă rezistență pentru a crea un backhand ușor, cu zone vizate de susținere, elasticitate și respirabilitate.
Noua zonă PUNCH Siliciu imprimat cu metoda High Density a fost folosit pentru a oferi o pernă mai moale, fără a compromite aderența în timp ce loviți mingea. Cu textura sa unică și modelele 3D nou complexe permit mănușii să fie extrem de flexibilă. Cu greutate redusă, îndeplinind perfect cerințele portarilor moderni în timpul unui meci cu durabilitate extremă.

ÎNCHEIETURĂ: Wrist Fit System, tehnologie Hyper dezvoltată și studiată cu sportivi de top. După aprobarea marilor noștri sportivi, acum putem folosi acest elastic din cauciuc hiperpoliester în partea de jos a mănușii.
CUREA: proiectată cu un mod unic de reglare, portarul are nevoie de un sistem de siguranță pentru încheietura mâinii. Are capacitatea de a regla încheietura mâinii cu această buclă elastică, sporind nivelul de încredere. Datorită metodei sale de inginerie ergonomică, permițând deținătorilor să folosească cureaua în funcție de nevoile lor individuale.

PALMĂ: Cu latex german Black Contact Plus+ de 4 mm, inclusiv aditivi speciali adezivi pentru cele mai bune proprietăți de prindere. Rezistență mare la abraziune și performanțe remarcabile în TOATE condițiile. Adăugarea palmei extra-lungi cu texturi în relief oferă posibilitatea de a avea mai mult control asupra mingii în timpul antrenamentului sau jocurilor.

Dimensiuni disponibile 5 – 11

Aceste manusi sunt intentionate pentru folosirea pe iarba naturala si/sau teren sintetic. Folosirea lor pe orice alta suprafata dura (bitum, beton, tartan etc) poate duce la uzura accelerata a latexului din palma chiar de la prima folosire. SC ONE KEEPER DIRECT SRL nu se face responsabila pentru deteriorarea manusilor datorata folosirii improprii a acestora.

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Latex