Produs vândut de partener Marketplace
RG GOALKEEPER GLOVES

Manusi de portar, RG Aspro Black-Out

23900 RON

Aspro Black-Out cu un aspect super elegant, aspectul mat complet negru oferă caracteristici complet noi, cum ar fi durabilitate excelentă, o aderență uimitoare, de nivel superior.

Culoare: Negru

7 10
Disponibil

Vândut și expediat de One Keeper

Beneficii:

Descriere

Aspro Black-Out, după cercetări și dezvoltare extinse, suntem gata să vă prezentăm cel mai nou model hibrid. Aspro Black-Out cu un aspect super elegant, aspectul mat complet negru oferă caracteristici complet noi, cum ar fi durabilitate excelentă, o aderență uimitoare, de nivel superior. Am reușit să echilibrăm un raport excelent calitate-preț.

DOSUL PALMEI: Designul din spate, a fost infuzat cu latex sintetic de înaltă calitate, complet echipat cu căptușeală interioară și cu un aspect incredibil și unic, complet negru, care face ca această mănușă să arate foarte puternică, durabilă și elegantă.

CUSĂTURĂ: Cusătură hibridă cu rulouri montate. Sistemul Double Wrap pentru degetul mare oferă un control mai mare și o potrivire excelentă. Materialul din plasă oferă respirabilitatea necesară, făcând acest model foarte confortabil de purtat.

PALMA: Material German Pro Contact de 4 mm de calitate superioară oferă acestui model cea mai bună aderență și durabilitate de pe piață.

ÎNCHIDERE: Cureaua dublă elastică SINTETICĂ cu gel de cauciuc extins oferă sprijin încheieturii tale deoarece este super reglabilă și confortabilă.

Aceste manusi sunt intentionate pentru folosirea pe iarba naturala si/sau teren sintetic. Folosirea lor pe orice alta suprafata dura (bitum, beton, tartan etc) poate duce la uzura accelerata a latexului din palma chiar de la prima folosire. SC ONE KEEPER DIRECT SRL nu se face responsabila pentru deteriorarea manusilor datorata folosirii improprii a acestora.

Opinii clienți

Loading