Produs vândut de partener Marketplace
REUSCH

Mănuși de schi Reusch Pro Rc

66699 RON

Mănuși de schi Reusch Pro Rc

Culoare: Negru / Alb / Alb

8

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Mănuși de schi Reusch Pro Rc

Descrierea produsului:
Aceste m─ânu╚Öi de schi Reusch Pro Rc sunt perfecte pentru a v─â asigura confortul ╚Öi performan╚Ťa pe p├órtie. Fabricate ├«n Germania, aceste m─ânu╚Öi beneficiaz─â de o combina╚Ťie de 60% piele de capr─â ╚Öi 40% poliester pentru a oferi durabilitate ╚Öi flexibilitate optim─â.

Cu un design cu logo ╚Öi o culoare wiod─ůcy negru, aceste m─ânu╚Öi sunt potrivite at├ót pentru b─ârba╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru femei. Sunt echipate cu izola╚Ťie R-LOFT ╚Öi o hus─â microactiv─â sau plu╚Ö moale pentru a men╚Ťine m├óinile calde chiar ╚Öi ├«n cele mai reci condi╚Ťii.

Materialul softshell ╚Öi pielea de capr─â nu doar c─â ofer─â o protec╚Ťie eficient─â ├«mpotriva apei ╚Öi a v├óntului, dar ╚Öi permit piele m├óinii s─â respire, asigur├ónd un confort sporit. M─ânu╚Öile au o ├«nchidere cu velcro, permi╚Ť├óndu-v─â s─â le ajusta╚Ťi ├«n func╚Ťie de m─âsurile dumneavoastr─â.

Recomandăm aceste mănuși pentru sporturile de iarnă, fiind ideale pentru schi și snowboarding.

Bucura╚Ťi-v─â de confortul ╚Öi performan╚Ťa inegalabile pe p├órtie cu aceste m─ânu╚Öi de schi Reusch Pro Rc. Achizi╚Ťiona╚Ťi-le acum ╚Öi preg─âti╚Ťi-v─â pentru aventura sporturilor de iarn─â!

Informa╚Ťii tehnice

  • MATERIAL PRINCIPAL Piele
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

MATERIAL PRINCIPAL

Piele

STARE PRODUS

Produs nou