Produs vândut de partener Marketplace
QDECOR

Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø366cm

1.46900 RON

Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø366cm, certificata TUV - CE

Culoare: Negru

366 cm 10
Disponibil

Vândut și expediat de Qdecor

Beneficii:

Descriere

Creează-ți propriul loc de joacă pentru copil folosind trambulina Qdecor Kids cu diametrul 366 cm, greutate maxima admisă 150 kg. plasă de siguranta si scara cu 2 trepte.
Trambulina Qdecor Kids este jucăria de vis pentru copiii energici și dornici de joacă în aer liber. Trambulina este un echipament de fitness care poate fi folosit pentru activități de agreement. Țesătura groasă din plasă este întinsă pe un cadru circular rezistent, iar arcurile conectează țesatura la cadru, permițând copiilor să sară în siguranță.
Transformă exercițiile fizice în joacă! Trambulina pentru copii este o modalitatea excelentă de  a-i face pe copii să facă mișcare în aer liber dar și să se distreze alături de prietenii lor. Părinții pot sta linistiti minute bune cât timp piticii își vor petrece timpul într-un spațiu de joacă sigur. În plus, trambulina crește rezistența și echilibrul, dezvoltând în același timp abilitățile motorii, echilibrul și coordonarea.
Trambulina pentru copii are scară fixă, plasă de siguranță cu dublă închidere și căptușeală de siguranță pentru structura cadru. Covorașul de sărituri este fabricat din PVC pentru o elasticitate sporită și pentru a elimina spațiile goale periculoase. Cadrul dispune o structură robustă pentru un plus de stabilitate și siguranță, simplificând procesul de asamblare.
Alege trambulina pentru copii in functie de spatiul disponibil din curte. Cu cât este mai mare, cu atât distracția va fi mai grozavă!
Trambulina este prevazuta cu:

8 stalpi curbati din otel galvanizat cu diametrul de 25mmx1.2mm, ceea ce confera plasei de siguranta o intindere uniforma; stalpii de sustinere a plasei sunt inveliti cu tuburi din spuma EPE pentru protectia utilizatorului in caz de impact. Suplimentar, stalpii sunt imbracati cu o proetctie din material PE, de culoare neagra, rezistent la intemperii;
plasa de protectie cu inaltimea de 180 cm;
fermoar realizat in forma literei "L" penru un acces cat mai facil si prevazut cu catarame de siguranta pentru a impiedica deshiderea accidentala a acestuia;
4 bucati picioare duble W realizate din otel galvanizat cu diametrul de 38mmx1.2mm;
8 bucati cadru din otel galvanizat cu diametrul de 42mmx1.35mm;
72 de arcuri galvanizate cu diametrul de 22mm x lungime 135 mm x 3 mm*40N
arcurile sunt acoperite cu o protectie de culoare verde realizata din PVC+PE si spuma cu o grosime de 15mm;
salteaua de sarit este realizata din PP rezistent si flexibil cu protectie UV;
inaltimea picioarelor duble / distanta de la sol pana la saltea este de 85 cm;
scara din otel inoxidabil cu 2 trepte;

Trambulina se livreaza in 3 colete (3 cutii de carton 21, 24, respectiv 27 kg)
Trambulina Qdecor Kids cu diametrul de 366 cm este certificata TUV, CE, EN 71-14.
Urmărește cum se montează trambulina Qdecor aici:

Opinii clienți

Loading