Produs vândut de partener Marketplace
QDECOR

Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø305cm

1.04900 RON

Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø305cm, certificata TUV - CE

Culoare: Negru

305 CM 10
Disponibil

Vândut și expediat de Qdecor

Beneficii:

Descriere

Creează-ți propriul loc de joacă pentru copil folosind trambulina Qdecor Kids cu diametrul de 244 cm, plasa de siguranta si scara cu 2 trepte și o greutate maximă admisă 120 kg.
Trambulina pentru copii face parte din categoria jucariilor outdoor fiind un produs util familiilor care au curte si gradina. In colectia Qdecor exista 4 dimensiuni diferite pentru trambuline cuprinse intre 244 cm si 427 cm diametru.  Fiecare trambulina contine kittul necesar pentru montaj, asa cum este descris mai jos.
Saltul in trambulina este o joaca sanatoasa pentru copii, le antreneaza muschii pentru un sistem cardiovascular sanatos, ii expune pe copii la vitamina D, stimuland imunitatea.  Când un copil sare în trambulină își folosește intens mușchii, ceea ce îi va îmbunătăți flexibilitatea. Prin săriturile în trambulină, copii își devoltă și rafinează abilitățile motorii. Răsucirea, de exemplu, este o abilitate motorie grosieră prin care sunt antrenați mușchii mari ai corpului. În plus, la aterizarea pe plasă, copii își exersează echilibrul și coordonarea, astfel încât să rămână cât mai mult în picioare.
Pentru montaj, te invitam sa urmaresti tutorialul video de mai jos. De asemenea, oferim suport tehnic telefonic daca ai nevoie

Trambulina Qdecor Kids este jucăria de vis pentru copiii energici și dornici de joacă în aer liber. Trambulina este un echipament de fitness care poate fi folosit pentru activități de agreement. Țesătura groasă din plasă este întinsă pe un cadru circular rezistent, iar arcurile conectează țesatura la cadru, permițând copiilor să sară în siguranță.
Transformă exercițiile fizice în joacă! Trambulina pentru copii este o modalitatea excelentă de  a-i face pe copii să facă mișcare în aer liber dar și să se distreze alături de prietenii lor. Părinții pot sta linistiti minute bune cât timp piticii își vor petrece timpul într-un spațiu de joacă sigur. În plus, trambulina crește rezistența și echilibrul, dezvoltând în același timp abilitățile motorii, echilibrul și coordonarea.
Trambulina pentru copii are scară fixă, plasă de siguranță cu dublă închidere și căptușeală de siguranță pentru structura cadru. Covorașul de sărituri este fabricat din PVC pentru o elasticitate sporită și pentru a elimina spațiile goale periculoase. Cadrul dispune o structură robustă pentru un plus de stabilitate și siguranță, simplificând procesul de asamblare.
Alege trambulina pentru copii in functie de spatiul disponibil din curte. Cu cât este mai mare, cu atât distracția va fi mai grozavă!
Trambulina este prevazuta cu:

6 stalpi curbati din otel galvanizat cu diametrul de 25mmx1.2mm, ceea ce confera plasei de siguranta o intindere uniforma; stalpii de sustinere a plasei sunt inveliti cu tuburi din spuma EPE pentru protectia utilizatorului in caz de impact. Suplimentar, stalpii sunt imbracati cu o proetctie din material PE, de culoare neagra, rezistent la intemperii;
plasa de protectie cu inaltimea de 180 cm;
fermoar realizat in forma literei "L" penru un acces cat mai facil si prevazut cu catarame de siguranta pentru a impiedica deshiderea accidentala a acestuia;
3 bucati picioare duble W realizate din otel galvanizat cu diametrul de 38mmx1.2mm;
6 bucati cadru din otel galvanizat cu diamtrul de 38mmx1.2mm;
60 de arcuri galvanizate cu diametrul de 22mm x lungime 135 mm x 3 mm x28N;
arcurile sunt acoperite cu o protectie de culoare verde realizata din PVC+PE si spuma cu o grosime de 15mm;
salteaua de sarit este realizata din PP rezistent si flexibil cu protectie UV;
inaltimea picioarelor duble / distanta de la sol pana la saltea este de 65 cm;
scara din otel inoxidabil cu 2 trepte;

Trambulina se livreaza in 2 colete (2 cutii de carton 17, respectiv 28 kg)
Trambulina Qdecor Kids cu diametrul de 305 cm este certificata TUV, CE, EN 71-14.
Urmărește cum se montează trambulina Qdecor aici:

Opinii clienți

Loading