Produs vândut de partener Marketplace
QDECOR

Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø244cM

86900 RON

Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø244cm, certificata TUV - CE

Culoare: Negru

244 cm 10
Disponibil

Vândut și expediat de Qdecor

Beneficii:

Descriere

Trambulina pentru copii face parte din categoria jucariilor outdoor fiind un produs util familiilor care au curte si gradina. In colectia Qdecor exista 4 dimensiuni diferite pentru trambuline cuprinse intre 244 cm si 427 cm diametru.  Fiecare trambulina contine kittul necesar pentru montaj, asa cum este descris mai jos.
Saltul in trambulina este o joaca sanatoasa pentru copii, le antreneaza muschii pentru un sistem cardiovascular sanatos, ii expune pe copii la vitamina D, stimuland imunitatea.  Când un copil sare în trambulină își folosește intens mușchii, ceea ce îi va îmbunătăți flexibilitatea. Prin săriturile în trambulină, copii își devoltă și rafinează abilitățile motorii. Răsucirea, de exemplu, este o abilitate motorie grosieră prin care sunt antrenați mușchii mari ai corpului. În plus, la aterizarea pe plasă, copii își exersează echilibrul și coordonarea, astfel încât să rămână cât mai mult în picioare.
Pentru montaj, te invitam sa urmaresti tutorialul video de mai jos. De asemenea, oferim suport tehnic telefonic daca ai nevoie.
Trambulina pentru copii are scară fixă, plasă de siguranță cu dublă închidere și căptușeală de siguranță pentru structura cadru. Covorașul de sărituri este fabricat din PVC pentru o elasticitate sporită și pentru a elimina spațiile goale periculoase. Cadrul dispune o structură robustă pentru un plus de stabilitate și siguranță, simplificând procesul de asamblare.

Alege trambulina pentru copii in functie de spatiul disponibil din curte. Cu cât este mai mare, cu atât distracția va fi mai grozavă! Montajul și utilizarea corectă a trambulinei sunt esențiale pentru joaca în siguranța a copiilor. Plasa de siguranță nu trebuie să lipsească din montajul trambulinei. Simplul fapt că se poate juca independent îi demonstrează copilului că se poate descura singur și îi dă încrederea să exploreze mai mult în viața reală.
Creează-ți propriul loc de joacă pentru copil folosind trambulina Qdecor Kids cu diametrul de 244 cm, plasa de siguranta si scara cu 2 trepte.
Trambulina este prevazuta cu:

6 stalpi curbati din otel galvanizat cu diametrul de 25mmx1.2mm, ceea ce confera plasei de siguranta o intindere uniforma; stalpii de sustinere a plasei sunt inveliti cu tuburi din spuma EPE pentru protectia utilizatorului in caz de impact. Suplimentar, stalpii sunt imbracati cu o proetctie din material PE, de culoare neagra, rezistent la intemperii;
plasa de protectie cu inaltimea de 180 cm;
fermoar realizat in forma literei "L" penru un acces cat mai facil si prevazut cu catarame de siguranta pentru a impiedica deshiderea accidentala a acestuia;
3 bucati picioare duble realizate din otel galvanizat cu diametrul de 38mmx1.2mm;
6 bucati cadru din otel galvanizat cu diamtrul de 38mmx1.2mm;
48 de arcuri galvanizate cu diametrul de 22mm x lungime 135 mm x 3 mm;
arcurile sunt acoperite cu o protectie de culoare verde realizata din PVC+PE si spuma cu o grosime de 15mm;
salteaua de sarit este realizata din PP rezistent si flexibil cu protectie UV;
inaltimea picioarelor duble / distanta de la sol pana la saltea este de 51 cm;
scara din otel inoxidabil cu 2 trepte;

Trambulina se livrează in 2 colete (2 cutii de carton 11, respectiv 26 kg)
Trambulina Qdecor Kids cu diametrul de 244 cm este certificata TUV, CE, EN 71-14.
Urmăreșțe tutorialul pentru montaj trambulina aici:

Opinii clienți

Loading