PROFORM

Bicicletă eliptică ProForm New Endurance 420 E

4.60000 LEI

Bicicleta eliptică New Endurance 420 E este echipată cu o volantă de 6 kg ajustată electronic prin 20 trepte de rezistență.

Culoare:

Gri asfalt

Livrare
Disponibil

Vândut și expediat de partenerul B&H Distribution

Descriere

Afișajul LCD mare oferă feedback important despre antrenament într-un format ușor de citit, inclusiv un Watts metru pentru măsurători de intensitate dintr-o privire.
iFit Smart BlueTooth compatibil, acum este chiar mai ușor să obțineți antrenamentele online și să descoperiți tot ce oferă iFit. Tableta nu este inclusă. Ascultați muzica preferată in timpul antrenamentului fără a vă încurca în căști. Suport pentru tablete integrat.
Acest suport vă menține tableta intr-o pozitie facila, astfel încât să aveți acces la toate instrumentele de antrenament și de divertisment.
20 aplicații de antrenament pentru a vă ajuta cu antrenamentul și a rămâne motivați.
Dual-Grip senzori de frecvență cardiacă EKG ™ compatibili cu BlueTooth BLE Efectuați la maxim orice antrenament monitorizând ritmul cardiac cu ajutorul senzorilor pozitionati in manere. Monitorizați ritmul cardiac cu ajutorul acestor senzori încorporați, sau achiziționați cureaua opțională BlueTooth BLE.

Bucurați-vă de o cursă lină și stabilă a pedalelor cu inerția efectivă pe care o exercitati. Un raport mai rapid de transmisie și o plasare eficientă a greutății oferă o experiență mai naturală.
Cu 20 de niveluri de rezistență digitală puteți începe ușor și progresa pana la intens. Fiecare nivel este neted, fără frecare și silențios cu rezistența magnetică SMR ™ patentată.
51 cm Lungimea pasului, ajută la lucrarea completă a fiecărui grup muscular.
Sistem de acționare frontală – Pasiti usor si aveti parte de o experienta placuta si comoda cu sistemul de actionare frontala.
Amprenta sofisticată și redusă a ProForm® Endurance 420 E este perfectă pentru orice spațiu.
Pedale supradimensionate - Simțiți-vă sigur atunci când va urcati pe pedalele noastre supradimensionate. Cu mai multe opțiuni de poziționare a piciorului, puteți să vă antrenati comod și să vă bucurați de un control sigur al tracțiunii.
Roți de transport montate pe față.
Manere mobile cu acoperire soft touch – cu ajutorul bratelor mobile puteti trece de la antrenamentul simplu al picioarelor similar cu cel al benzilor de alergare la antrenamentul eliptic total al corpului. Prin adăugarea rezistenței și a mișcării către partea superioara, vă provocați brațele, umerii si spatele cu fiecare pas.
Suport pentru sticle de apă - Stați hidratat în timpul antrenamentului prin menținerea sticlei de apă aproape. Acest suport pentru sticle de apă este pozitionat pe cadrul elipticei pentru un acces ușor.
Pedale ajustabile.

Informații tehnice

  • ZONA CORPULUI TOT CORPUL
  • TIP DE REZISTENȚĂ Rezistență electromagnetică
  • GREUTATE ROATĂ DE INERȚIE 6 kg
  • NUMĂR DE NIVELURI DE REZISTENȚĂ 20
  • GREUTATE SPORTIV Greutate < 115 kg
  • CONECTIVITATE Compatibil(ă) cu un smartphone
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

ZONA CORPULUI

TOT CORPUL

TIP DE REZISTENȚĂ

Rezistență electromagnetică

GREUTATE ROATĂ DE INERȚIE

6 kg

NUMĂR DE NIVELURI DE REZISTENȚĂ

20

GREUTATE SPORTIV

Greutate < 115 kg

CONECTIVITATE

Compatibil(ă) cu un smartphone

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou