Produs vândut de partener Marketplace
OEM

Kit constructie bicicleta, tricicleta, trotineta 14 in 1 pentru copii

1.03118 RON

Kit constructie bicicleta, tricicleta, trotineta 14 in 1 pentru copii intre 1 si 6 ani Infento Make & Move

Culoare: MULTICOLOR

Fara marime

Vândut și expediat de VagAuto

Beneficii:

Descriere

Infento Make & Move este un kit de constructie unic in lume cu ajutorul caruia puteti construi impreuna cu cei mici pana la 14 vehicule fara pedale pentru copii intre 1 si 6 ani.

O solutie unica si durabila pentru copiii care iubesc miscarea in aer liber si calatoriile cu bicicletele de echilibru, triciclete, trotinete, etc. Materiale 100% reciclabile - majoritatea pieselor sunt fabricate din aluminiu care poate fi reciclat infinit Jucarie educationala premiata cu mai multe premii - nu doar o jucarie de calătorie, Infento ii invata si pe copii despre constructie, creativitate si colaborare

Fabricat in Olanda

Infento Make & Move este un kit de constructie modular de tip stem 14 in 1 - 156 parti , pentru copii 1- 6 ani.

Infento Make and Move kit creste odata cu copilul - construiti si modernizati impreuna bicicleta de calatorie;

- A ride-on, un scuter, trike and go si un kart - construieste, calatoreste, transforma si calatoreste din nou; Usor de construit cu materiale foarte rezistente; Include 156 componente de inalta calitate;

- O bicicletă modulară 14-in-1 de la Infento.

Setul Make and Move este conceput pentru a creste impreună cu copilul dvs. cu varsta cuprinsa intre 1 și 6 ani. Cand copilul dvs. depaseste un model, pur si simplu faceti upgrade și construiți unul nou impreună.

Kitul Make and Move este un ride-on, un scuter, o tricicleta si un kart, toate intr-unul; toate cele 14 modele sunt usor de construit si fabricate din materiale foarte rezistente.

Opinii clienți