MAXXUS

Sac de Box pentru podea 170, MAXXUS

2.49990 LEI

Sac de Box pentru podea 170, MAXXUS

Culoare:

MULTICOLOR / ROŞU / ALB

Livrare la domiciliu
Disponibil

Vândut și expediat de partenerul Gorilla Sports

Descriere

Punctele forte ale sacului de box:

Sistem FLEX pentru un antrenament realist de box
Perna de protecție pentru siguranță optimă
Piciorul poate fi umplut cu apă sau cu nisip
Material superior durabil
Suprafață mare de lovire
Antrenarea tehnicilor de lovire și blocare
Potrivite pentru antrenamentul cu piciorul gol
Sac de Box pentru podea 170, MAXXUS
Suprafața mare de lovire, cu o lungime de aproximativ 142 cm și un diametru de aproximativ 39 cm, îndeplinește cele mai înalte cerințe. Sistemul patentat FLEX permite sacului de box să acționeze și să reacționeze ca un adevărat partener de antrenamente. Acest lucru antrenează nu numai puterea și rezistența la lovituri, ci și coordonarea loviturilor și reacțiile la contraatacuri. Manșonul de protecție din jurul elementului flexibil oferă mai multă siguranță în timpul antrenamentului. Ideal atunci când tavanul sau pereții fac imposibilă agățarea unui sac de box convențional.

Sistemul FLEX

Sistemul patentat FLEX oferă un antrenament de box absolut realist. Vă amortizează propria lovitură și, astfel, reduce la minimum presiunea asupra articulațiilor și mușchilor. În același timp, sacul de box reacționează ca un partener de antrenamente, iar acest lucru creează un antrenament realist care devine mult mai motivant decât antrenamentul cu un sac de box convențional. Astfel nu numai puterea de lovire și rezistența, ci și reacția și coordonarea sunt antrenate în mod optim.

Material
Materialul superior negru al sacului de box este alcătuit din piele sintetică PU de înaltă calitate și extrem de durabilă. Este rezistent la transpirație și ușor de curățat. Umplerea sacului de box constă dintr-o spumă specială care absoarbe în mod optim forțele de impact și oferă cel mai înalt confort posibil de antrenament și senzație realistă de lovire. Una peste alta, un sac de box care îndeplinește chiar și cele mai înalte cerințe și provocări.

Protectie

Sistemul FLEX este acoperit cu o plăcuță de protecție. Această husă este fabricată din același material superior și de umplere de înaltă calitate ca și sacul de box. Pe lângă faptul că oferă o protecție optimă împotriva rănilor, acest capac extinde suprafața de lovire a sacului de box. Perna de protecție poate fi ușor de îndepărtată și atașată datorită închiderii sale cu Velcro.

Suport

Suportul foarte mare este fabricat din plastic solid și poate fi umplut fie cu apă, fie cu nisip.

Zona de antrenament

Pentru un antrenament optim și sigur , ar trebui să existe o zonă liberă de 150 cm în toate direcțiile de la marginea exterioară a piciorului.

Informații tehnice

  • TIP DE LEGĂTURI AUTOPORTANT
  • TIP DE SAC DE LOVITURI LOVITURI CU PUMNI ȘI PICIOARE
  • LĂȚIME 69 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 170 cm
  • LUNGIME (în cm) 38 cm
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

TIP DE LEGĂTURI

AUTOPORTANT

TIP DE SAC DE LOVITURI

LOVITURI CU PUMNI ȘI PICIOARE

LĂȚIME

69 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

170 cm

LUNGIME (în cm)

38 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou