Produs vândut de partener Marketplace
MAXXUS

MAXXUS Bicicleta Cardio 90R Pro

9.99990 RON

MAXXUS Bicicleta Cardio 90R Pro

Culoare: Negru / Gri deschis / GRI

Fara marime

Vândut și expediat de Gorilla Sports Romania S.R.L.

Beneficii:

Descriere

MAXXUS Bicicleta Cardio 90R Pro
Generator de energie încorporat
Sp─âtar din plas─â
Intrare redus─â
Interfata ușor de utilizat cu programe de instruire
Set pedalier cu rulmen╚Ťi industriali de ├«nalt─â calitate
Volant de 15 kg fin echilibrat ├«mpotriva vibra╚Ťiilor
Construc╚Ťie robust─â din o╚Ťel tubular pentru o greutate maxim─â a utilizatorului de 150 kg.
Pozi╚Ťia ergonomic─â a scaunului pentru un antrenament s─ân─âtos
Suport pentru smartphone/tablet─â
Priză de încărcare USB
Generator de energie încorporat
Bicicleta ├«╚Öi genereaz─â propria energie electric─â ├«n timp ce pedala╚Ťi. Acest lucru ├«nseamn─â c─â nu ave╚Ťi nevoie de o conexiune de alimentare ├«n apropierea dispozitivului, ci pute╚Ťi utiliza bicicleta oriunde dori╚Ťi.
Interfata
Afi╚Öeaz─â timpul, caloriile arse, distan╚Ťa, viteza, rota╚Ťiile pe minut, pulsul ╚Öi ritmul cardiac*. Interfata este u╚Öor de utilizat.
Programe și profiluri de formare
Programele fixe ╚Öi cele care pot fi controlate manual ofer─â varietate ├«n antrenament ╚Öi fac ca fiecare sesiune de antrenament s─â fie distractiv─â. ├Än programele de ritm cardiac, controlul automat al rezisten╚Ťei este posibil ├«n func╚Ťie de ritmul cardiac dorit. Pentru aceasta este necesar─â o centur─â de ritm cardiac f─âr─â fir, disponibil─â op╚Ťional. Seta╚Ťi timpul de antrenament dorit sau o distan╚Ť─â ca ╚Ťint─â de antrenament. Sau pur ╚Öi simplu antrena╚Ťi-v─â f─âr─â specifica╚Ťii ╚Öi controla╚Ťi bicicleta manual.
Selec╚Ťia de programe de antrenament MAXXUS 90R PRO :
Func╚Ťia de pornire rapid─â
Program manual
12 programe cu intervale fixe
4 programe de utilizator pentru salvarea propriilor profiluri
Programe de ritm cardiac pentru antrenament automat ├«n func╚Ťie de ritmul cardiac
Analiza IMC și a grăsimii corporale
M─âsurarea impulsului de recuperare
M─âsurarea pulsului
Senzorii de puls de m├ón─â MAXXUS 90R Pro, fixa╚Ťi ergonomic pe m├ónerele de m├ón─â, permit un control rapid ╚Öi confortabil al pulsului curent ├«n timpul antrenamentului.
Interfata bicicletei MAXXUS 90R Pro este echipat─â standard cu un receptor pentru o centur─â de ritm cardiac wireless. Atunci c├ónd utiliza╚Ťi o centur─â de ritm cardiac f─âr─â fir necodificat─â (frecven╚Ť─â de transmisie de 5 kHz), tabloul de bord afi╚Öeaz─â automat ritmul cardiac curent. Aceasta poate fi utilizat─â ├«n programul de ritm cardiac pentru a permite programului s─â regleze automat intensitatea antrenamentului.
V─â recomand─âm centura pentru ritm cardiac Polar T34.
Aceasta este disponibilă în magazinul nostru.
Interfata modelului MAXXUS 90R PRO are programe de antrenament controlate de ritmul cardiac. Atunci c├ónd se utilizeaz─â o curea toracic─â cu emi╚Ť─âtor necodificat (disponibil─â op╚Ťional), interfata controleaz─â for╚Ťa de fr├ónare ├«n func╚Ťie de ritmul cardiac al utilizatorului.
Controlat─â, sigur─â ╚Öi eficient─â - instruirea nu poate fi mai bun─â. ├Än special pentru ├«ncep─âtori, pentru cei care se ├«ntorc la antrenament ╚Öi pentru utilizatorii care sunt sf─âtui╚Ťi de medic s─â se antreneze la ritmuri cardiace controlate, controlul ritmului cardiac este o necesitate.
*numai ├«n combina╚Ťie cu centura wireless pentru ritm cardiac - disponibil─â op╚Ťional.

Sistem de frânare magnetică controlată electronic
Bicicleta MAXXUS 90R Pro este echipata cu o fr├ón─â magnetic─â permanent─â f─âr─â fric╚Ťiune ╚Öi, prin urmare, f─âr─â uzur─â, extrem de silen╚Ťioas─â ╚Öi extrem de lin─â. Nivelurile de rezisten╚Ť─â pot fi ajustate electronic, iar programele de antrenament sunt controlate de calculator. Sistemul de fr├ónare magnetic─â permite un antrenament cardio lin, foarte silen╚Ťios ╚Öi confortabil.
Volant
Volanta de echilibrare a ergometrului MAXXUS 90R Pro c├ónt─âre╚Öte aproximativ 15 kg ╚Öi este echilibrat─â electronic. Acest lucru permite o rota╚Ťie optim─â f─âr─â vibra╚Ťii ╚Öi zgomot. Rezultatul este un antrenament lini╚Ötit ╚Öi foarte uniform, care este u╚Öor pentru articula╚Ťii.
Sistemul de transmisie și raportul de transmisie
Ergometrul 90R PRO este echipat cu unul dintre sistemele de ac╚Ťionare de cea mai ├«nalt─â calitate disponibile ├«n prezent, o curea longitudinal─â cu nervuri Poly-V sau o curea cu caneluri. Acest sistem permite o transmisie complet─â a puterii f─âr─â pierderi mari de putere, care, ├«n cazul dispozitivelor simple, se manifest─â ├«n principal prin alunecarea curelei ╚Öi pedalarea neregulat─â. MAXXUS┬« 90R PRO convinge prin func╚Ťionarea sa lin─â.
Zgomot redus de func╚Ťionare
Ergometrul MAXXUS 90R Pro este deosebit de silen╚Ťios ╚Öi func╚Ťioneaz─â f─âr─â probleme. Materialele folosite pentru sistemul de ac╚Ťionare sunt de ├«nalt─â calitate ╚Öi durabile, a╚Öa cum v-a╚Ťi a╚Ötepta de la un ergometru din aceast─â clas─â.
Pedale
Pentru a face antrenamentul c├ót mai confortabil, 90R PRO are pedale profilate. Acestea previn alunecarea ╚Öi ├«n combina╚Ťie cu curelele reglabile ale pedalei, asigur─â o bun─â aderen╚Ť─â.
Ro╚Ťi de transport
Pentru a deplasa bicicleta MAXXUS 90R Pro prin camer─â, dou─â ro╚Ťi de transport sunt ata╚Öate ├«n partea din fa╚Ť─â a bicicletei. Acestea permit o deplasare u╚Öoar─â pe suprafe╚Ťe plane.

Informa╚Ťii tehnice

 • Tip de rezisten╚Ť─â Rezisten╚Ť─â magnetic─â
 • Greutate roat─â de iner╚Ťie 15 kg
 • CU M├éNER Cu m├óner
 • GREUTATE SPORTIV Greutate < 150 kg
 • L─é╚ÜIME 73 cm
 • FRECVEN╚Ü─é ORICE FRECVEN╚Ü─é DE UTILIZARE
 • CARDIO Cu senzor cardio
 • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 137 cm
 • LUNGIME (├«n cm) 171 cm
 • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL AVANSAT
 • INTENSITATE Mare
 • STARE PRODUS Produs nou
 • PLIABIL NU SE PLIAZ─é

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Tip de rezisten╚Ť─â

Rezisten╚Ť─â magnetic─â

Greutate roat─â de iner╚Ťie

15 kg

CU MÂNER

Cu mâner

GREUTATE SPORTIV

Greutate < 150 kg

LĂȚIME

73 cm

FRECVENȚĂ

ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE

CARDIO

Cu senzor cardio

ÎNĂLȚIME (în cm)

137 cm

LUNGIME (în cm)

171 cm

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL AVANSAT

INTENSITATE

Mare

STARE PRODUS

Produs nou

PLIABIL

NU SE PLIAZ─é