Produs vândut de partener Marketplace
KETTLER

KETTLER Speedy Pablo biciclet─â de cross-country

28999 RON

KETTLER Speedy Pablo biciclet─â de cross-country

Culoare: Alb / Alb

12,5"

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Rowerek biegowy Kettler Speedy Pablo este potrivit pentru copiii cu v├órsta cuprins─â ├«ntre 3 ╚Öi 5 ani, av├ónd o greutate maxim─â de 50 kg, care au ├«ncercat deja s─â mearg─â pe triciclet─â. Echipamentul este echipat cu ro╚Ťi de 12,5 inch ╚Öi nu are restric╚Ťii de ├«ntoarcere, astfel c─â copilul poate conduce independent vehiculul.

Acesta este fabricat din o╚Ťel ╚Öi beneficiaz─â de o garan╚Ťie a cadrului de 2 ani. De asemenea, poate fi ajustat ├«n func╚Ťie de ├«n─âl╚Ťimea copilului. Are fr├ón─â manual─â, f─âr─â tip de fr├ón─â specificat, ╚Öi dispune de dou─â ro╚Ťi. Anvelopele sunt din spum─â EVA, asigur├ónd siguran╚Ťa ├«n timpul utiliz─ârii.

Rowerekul nu are pedale ╚Öi nu este echipat cu lumin─â. Chingile sunt antiderapante, iar marca este Kettler, o marc─â din Germania. Aceasta este potrivit─â at├ót pentru b─âie╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru fete, av├ónd ca culoare principal─â alb. Intervalul de ├«n─âl╚Ťime recomandat pentru utilizator este cuprins ├«ntre 100 ╚Öi 115 cm, iar ╚Öaua poate fi reglat─â ├«ntre 35 ╚Öi 44 cm.

Nu are gardă noroi și poate fi folosit pe tot parcursul anului. Nu dispune de portbagaj. Dimensiunile sunt de 42 x 93 x 58 cm, iar greutatea totală este de 4,1 kg. Nu beneficiază de amortizare și modelul/codul produsului este Speedy Pablo 4868.

Rowerek biegowy Kettler Speedy Pablo suportă o greutate maximă a utilizatorului de 50 kg și este ideal pentru copiii care doresc să se bucure de plimbări cu bicicleta.

Informa╚Ťii tehnice

  • Tip de cadru Cadru din o╚Ťel
  • Biciclet─â evolutiv─â pentru copii Biciclet─â de echilibru Runride
  • Suspensie F─éR─é SUSPENSIE
  • Cu fr├ón─â Cu fr├óne
  • DIMENSIUNE ROAT─é 12,5"
  • CU AP─éR─éTOARE DE NOROI F─âr─â ap─âr─âtoare de noroi
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Tip de cadru

Cadru din o╚Ťel

Biciclet─â evolutiv─â pentru copii

Biciclet─â de echilibru Runride

Suspensie

F─éR─é SUSPENSIE

Cu frână

Cu frâne

DIMENSIUNE ROAT─é

12,5"

CU AP─éR─éTOARE DE NOROI

F─âr─â ap─âr─âtoare de noroi

STARE PRODUS

Produs nou