Produs vândut de partener Marketplace
K-SPORT

BARA DE TRACTIUNI SI ABDOMENE KSSL081/3

44510 RON

Bară de tractiuni și abdomene. Acest dispozitiv de antrenament este montat pe perete pentru a economisi spațiu și poate fi folosit fie ca chin-up, fie ca bară de abdomene.

Culoare: ROŞU / GRI

Disponibil

Vândut și expediat de K-SPORT POLSKA

Beneficii:

Descriere

BARA DE TRACTIUNI SI ABDOMENE
SKU
KSSL081/3

| EAN
5907618100984

Compact și versatil: bară de tractiuni și bară de abdomene într-una! Acest dispozitiv de antrenament este montat pe perete pentru a economisi spațiu și poate fi folosit fie ca chin-up, fie ca bară de abdomene.

Bară de tractiuni cu bară integrată pentru montare pe perete
Vrei să te antrenezi intens, dar ai puțin spațiu pentru a face acest lucru? Acesta nu este un motiv pentru a rata antrenamente variate acasă: cu această combinație de bară de tracțiuni și bară de abdomen (dyp bar), posibilitățile tale de antrenament sunt nesfârșite.

Chin-up bar
Folosește dispozitivul ca o bară pentru a antrena în mod optim brațele, spatele, abdomenul și pieptul. Tubul principal este la 60 de centimetri de perete și astfel permite o varietate de exerciții cu o gamă largă de mișcare.

Dips bars
În doar câțiva pași, puteți transforma bara de tractiuni într-o bară de abdomene și acum efectuați abdomene, ridicari la bară și întinderi de picioare sau alte exerciții.

Montaj stabil
Materialul solid de montare asigură cea mai bună stabilitate și siguranță. Echipamentul de exerciții este atașat de perete cu cârlige speciale - fie de profil, fie de tubul stâlpului. Cu ambele tipuri de atașament, stratul gros de cauciuc oferă stabilitate și absorbție a șocurilor.

Spătar confortabil
Un spătar confortabil, detașabil asigură un antrenament confortabil. Cu această bară pentru barbie și scufundare, ești independent de orele de funcționare a sălii de sport și te poți antrena oricând acasă în condiții profesionale.

Mânere de bară reglabile
Datorită mânerelor reglabile, puteți adapta perfect bara de scufundare la lungimea brațului. Mânerele extensibile vă permit să adaptați echipamentul la nevoile dumneavoastră individuale și la diferite exerciții.

Trei perechi de mânere de bar
Trei perechi de mânere de bară de pe ghidon oferă diferite opțiuni de poziționare a prinderii, astfel încât să fie exercitate diferite grupe de mușchi. Desigur, te poți antrena și cu mânerul clasic de tragere direct pe bara roșie.

Pentru antrenament de box
Caracteristica sofisticată: O clemă cu cârlig detașabilă oferă posibilitatea de a atașa accesorii de box sau curele TRX, astfel încât să vă puteți schimba oricând antrenamentul.

DATE TEHNICE
• Greutate totala: 12 kg
• Sarcina maxima: 200 kg
• Dimensiuni ca bară de barbie: 1.100 x 760 x 560 mm
• Dimensiuni ca bară abdomene: 1.100 x 755 x 560 până la 720 mm
• 6 manere cu distante de 20, 60 si 110 cm
• 10 mâner anti-alunecare
• Mânere de bară reglabile pe înălțime
• Cârlig pentru accesorii box: sarcină maximă de până la 80 kg
• Acoperit cu pulbere
• Cadru solid din oțel

K-Sport UK - Instrucțiuni de siguranță

Informații despre utilizator:
Vă rugăm să utilizați produsul numai în modul destinat pentru uz casnic. Orice altă utilizare poate duce la deteriorarea produsului sau a împrejurimilor acestuia. Reconstruirea sau modificarea produsului va compromite siguranța produsului. Atenție: Pericol de rănire! Vă rugăm să respectați, de asemenea, instrucțiunile de asamblare și siguranță furnizate.

Utilizare:
Acest dispozitiv de antrenament trebuie utilizat numai de către adulți! Antrenamentul extrem, incorect și/sau neplanificat poate cauza prejudicii sănătății! Începeți întotdeauna sesiunile de antrenament cu o sarcină scăzută și creșteți-o uniform și ușor în timpul antrenamentului. Ar trebui să vă încălziți suficient înainte de antrenament.

Întreținere și îngrijire:
Verificați toate piesele pentru deteriorare și fixarea strânsă înainte de fiecare utilizare. Dacă este necesar, curățați aparatul cu o cârpă umedă și săpun ușor. Ștergeți cu apă curată și lăsați să se usuce complet înainte de utilizare.

Eliminare:
Acest aparat NU trebuie aruncat împreună cu deșeurile menajere. Pentru eliminarea corectă, vă rugăm să contactați punctele publice de colectare din comunitatea dumneavoastră.

Informații tehnice

  • Loc de practicare În sală
  • TIP DE ANTRENAMENT FORȚĂ
  • FRECVENȚĂ PRACTICARE CONSECVENTĂ
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Video

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

Loc de practicare

În sală

TIP DE ANTRENAMENT

FORȚĂ

FRECVENȚĂ

PRACTICARE CONSECVENTĂ

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Steel

Restricții de utilizare

A nu se utiliza in alte scopuri fata de cel destinat!