Produs vândut de partener Marketplace
HAYASHI

Centura de karate cu doua tonuri-portocaliu-verde, Hayashi, 240 cm

4284 RON

Centura de karate cu doua tonuri

Culoare: Portocaliu / Verde

  • 220cm Produs indisponibil online momentan
  • 240cm Produs indisponibil online momentan
  • 300cm Produs indisponibil online momentan
  • 330mm Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de Next Brand Marketing SRL

Beneficii:

Descriere

Via╚Ťa este plin─â de culoare, la fel ╚Öi a lui karateka.
Lucrurile merg uneori altfel dec├ót sunt. Centurile de Budo bicolore ale lui Hayashi fac minuni dac─â urm─âtorul nivel ├«n karate ├«nc─â mai vine. Introdus ca o etap─â intermediar─â cu un test ÔÇ×micÔÇŁ ╚Öi premiu ulterioar, te fac s─â fii ├«n top. Obiectivul mare al urm─âtorului nivel de antrenament este de asemenea tangibil de la distan╚Ť─â, deoarece curelele colorate Budo de pe saltea ac╚Ťioneaz─â ca siguran╚Ťe pentru dinamica pozitiv─â a grupului.

Curelele din bumbac se potrivesc bine ╚Öi se ╚Ťin bine.
Hayashi se bazeaz─â pe rezisten╚Ťa natural─â a bumbacului pentru curelele Budo ├«n dou─â tonuri. Curelele sunt matlasate de mai multe ori, astfel ├«nc├ót s─â fie excep╚Ťional de stabile dimensional. Acest lucru ├«nseamn─â c─â pot rezista cu u╚Öurin╚Ť─â cerin╚Ťelor covora╚Öului ╚Öi pot r─âm├óne ├«n pozi╚Ťia lor atunci c├ónd se deplaseaz─â. L─â╚Ťimea la ├«ndem├ón─â de 4 cm faciliteaz─â legarea rapid─â, iar chiar ╚Öi ├«ncep─âtorii simt rapid un sentiment de realizare atunci c├ónd ├«╚Öi ├«nnodeaz─â Obisul.

La karate, elevilor li se dau culori în loc de note.
Sincer, c├ót de grozav este? ├Än loc de o simpl─â noti╚Ť─â pe h├órtie, ca ├«n ╚Öcoal─â, karatekilor li se acord─â culori pentru realiz─ârile lor. Exist─â o regul─â de baz─â simpl─â: cu c├ót performan╚Ťa este mai mare, cu at├ót culoarea curelei este mai ├«nchis─â. Deci, ├«n timp ce ├«ncep─âtorii ├«ncep cu alb, mae╚Ötrii ├«n karate primesc o centur─â neagr─â.

Opinii clien╚Ťi