Produs vândut de partener Marketplace

Descriere

Cu această pernă de yoga modernă și confortabilă, îți poți duce asanele și exercițiile de relaxare la un nivel cu totul nou! Avantajele deosebite ale acestui echipament se regasesc în confortul oferit în timpul antrenamentului. Datorită structurii specifice ale acestei perne de yoga, este susținută o postură sănătoasă și dreaptă - indiferent dacă vrei să te relaxezi puțin după o sesiune solicitantă sau doar să iei o scurtă pauză din agitația zilei.Umplutura pernei de yoga se adapteaza perfect formei corpului tau si astfel convinge cu un factor de confort extrem de ridicat. Nu în ultimul rând, această pernă de yoga modernă și totuși clasică este un punct culminant vizual care poate fi combinată în mod ideal cu diferite opțiuni de amenajare în sala de sport de acasă.

Avantajele pernei de yoga

Sprijină o poziție confortabilă în șezut atunci când meditați și vă relaxați
Înălțimea scaunului poate fi ușor reglată cu ajutorul umpluturii
Umplutura: spelta organica din Austria
Husa este ușor de întreținut
Standarde de calitate înalte bazate pe bumbac 100%
Inaltime sezut: 18 cm / diametru: 30 cm
Compus din husă exterioară și husă interioară cu umplutură
Logo Gorilla Sports pe piele sintetică
Ușor de transportat - datorită mânerului de transport cusut
Disponibil în diferite culori - de la simplu la strălucitor
Greutate moartă relativ mică de 1,5 kg
Domeniile de aplicare ale pernei de yoga sunt versatile: studiouri de yoga, camere de meditatie, centre de terapie, studiouri de fitness, scaune confortabile si flexibile acasa. Indiferent dacă doriți doar să vă relaxați sau preferați să faceți diverse exerciții de relaxare: cu ajutorul acestui accesoriu vă puteți deconecta din viața de zi cu zi într-o varietate de moduri.

Datorită greutății reduse și posibilității de a regla cu ușurință înălțimea scaunului după preferințele dumneavoastră în funcție de umplutură, nimic nu stă în calea utilizării individuale la un nivel ridicat de confort.

Pe lângă confortul pe care îl oferă, există un alt beneficiu care este convingător: susținerea unei posturi drepte, sănătoase!

Din păcate, acest aspect este adesea uitat atunci când meditezi fără scaun sau pernă de yoga. Cu perna de yoga, folosești o formă specială de echipament care îți amintește ușor nu doar să stai confortabil, ci și să stai drept. Desigur, puteți oricând să vă verificați postura cu ajutorul unei oglinzi și să o reglați dacă este necesar. Când te uiți în oglindă, cu siguranță vei observa din nou și din nou că perna de yoga nu este doar un accesoriu util, ci și foarte plăcut.

Informații tehnice

  • LĂȚIME 30 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 18 cm
  • LUNGIME (în cm) 30 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

LĂȚIME

30 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

18 cm

LUNGIME (în cm)

30 cm

STARE PRODUS

Produs nou