Minge Volei V900 Alb-Roșu

11999 LEI

Produs conceput pentru volei, nivel avansat (practicare intensivă). Validat de către FIVB pentru competiții.

Concepută de către inginerii noștri pentru antrenamente și competiții de volei, această minge FIVB asigură stabilitate, rezistență și echilibru, pentru un plus de performanță.

Culoare: ROŞU
Mărime:
5
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort la contactul cu mingea

Minge din material plăcut la atingere.

Rezistenţă

În testele de laborator, mingea rezistă la 10 000 lovituri la 50 km/h.

Calitatea ricoșeului

Minge în conformitate cu normele FIVB.

Greutate

Mingea cântărește între 260-280 g. Corespunde normelor oficiale.

Informații tehnice

ALLSIX, noua marcă pentru volei.

Decathlon a creat o nouă marcă, special dedicată voleiului: ALLSIX. ALL (toți) pentru echipă și SIX (șase), pentru că echipa de volei este formată din 6 jucători. Descoperiți noua marcă special dedicată voleiului!

Confort

Pentru a oferi mai mult confort în timpul jocului, echipa noastră ALLSIX s-a întâlnit cu mai mulți practicanți de volei, la nivel avansat. Mingea este realizată dintr-un material exterior plăcut la atingere, care asigură un plus de confort atunci când apărați un atac din partea echipei adverse.

Greutate redusă și rezistență

Această minge a trecut toate testele de omologare ale federației internaționale de volei (FIVB), de la nivelul greutății (cuprinsă între 260-280g), până la tipul de materiale sau rezistență. Testată în laboratoarele noastre confor standardelor FIVB, această minge a rezistat la 10.000 de lovituri pe o placă din oțel, la o viteză de 50 km/h. După acest test, mingea nu s-a deformat și a păstrat o presiune bună.

Un design unic în lumea practicanților de volei

Imaginată de către designerii noștri pasionați de volei, această minge este prevăzută cu un design exclusiv, marcat printr-o dispunere inedită a panourilor. În timp ce majoritatea mingilor sunt realizate din 18 panouri, această minge este realizată din 12, pentru a asigura performanțe optime.

O vizibilitate crescută

Pentru o utilizare plăcută, această minge prezintă o identitate vizuală puternică, care este, mai întâi de toate, vizibilă pe teren. "Ne-am dorit să realizăm o minge vizibilă atunci când se rotește în aer, un design care accentuează mișcarea" declară Paulo, șef de produs și fost practicant de volei profesionist.

O traiectorie controlată

În interiorul acestei mingi se află o cameră contrabalansată, adică prevăzută cu un disc din cauciuc, precum o contra-greutate, în partea opusă valvei. Obiectivul? Asigurarea unui plus de echilibru și de stabilitate în timpul antrenamentelor și competițiilor.

Presiunea potrivită este importantă

Este foarte important ca mingea să fie bine umflată, pentru un joc reușit! Presiunea mingii trebuie să fie cea indicată.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Materiale exterioare 100% Poliuretan Carcasă 80% Cauciuc Izobutilen Izopren, 20% Cauciuc Latex

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Înainte de umflare, umeziți acul pompei!

Restricții de utilizare

A se folosi doar în sală.

Aprobat de

Federația franceză de volei (FFVB) și federația internațională de volei (FIVB).

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri