KIPSTA

Minge Volei V900 Alb-Roșu

11999 RON
Ref. : 8408660

Produs conceput pentru volei, practicare consecventă.

Concepută de către inginerii noștri pentru antrenamente și competiții de volei, această minge asigură stabilitate, rezistență și echilibru, pentru un plus de performanță.

Culoare: ROŞU

5

Ridicare gratuită din magazin

+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort la contactul cu mingea

  Minge din material plăcut la atingere.

  Rezistenţă

  În testele de laborator, mingea rezistă la 10 000 lovituri la 50 km/h.

  Calitatea ricoșeului

  O traiectorie optimă a mingii.

  Greutate

  Această minge cântărește între 260g și 280g, greutatea oficială a unei mingi de volei.

  Informații tehnice

  Confort

  Pentru a oferi mai mult confort în timpul jocului, echipa noastră s-a întâlnit cu mai mulți practicanți de volei, la nivel avansat. Mingea este realizată dintr-un material exterior plăcut la atingere, care asigură un plus de confort atunci când apărați un atac din partea echipei adverse.

  Greutate redusă și rezistență

  de la nivelul greutății (cuprinsă între 260-280g), până la tipul de materiale sau rezistență. Testată în laboratoarele noastre confor standardelor FIVB, această minge a rezistat la 10.000 de lovituri pe o placă din oțel, la o viteză de 50 km/h. După acest test, mingea nu s-a deformat și a păstrat o presiune bună.

  Un design unic în lumea practicanților de volei

  Imaginată de către designerii noștri pasionați de volei, această minge este prevăzută cu un design exclusiv, marcat printr-o dispunere inedită a panourilor. În timp ce majoritatea mingilor sunt realizate din 18 panouri, această minge este realizată din 12, pentru a asigura performanțe optime.

  O vizibilitate crescută

  Pentru o utilizare plăcută, această minge prezintă o identitate vizuală puternică, care este, mai întâi de toate, vizibilă pe teren. "Ne-am dorit să realizăm o minge vizibilă atunci când se rotește în aer, un design care accentuează mișcarea" declară Paulo, șef de produs și fost practicant de volei profesionist.

  O traiectorie controlată

  În interiorul acestei mingi se află o cameră contrabalansată, adică prevăzută cu un disc din cauciuc, precum o contra-greutate, în partea opusă valvei. Obiectivul? Asigurarea unui plus de echilibru și de stabilitate în timpul antrenamentelor și competițiilor.

  Presiunea potrivită este importantă

  Este foarte important ca mingea să fie bine umflată, pentru un joc reușit! Presiunea mingii trebuie să fie cea indicată.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Materiale exterioare 100% Poliuretan Rezervor/ cameră 80% Cauciuc butilic izobutilenic izoprenic, 20% Latex de cauciuc natural

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Înainte de umflara mingii, umeziți acul pompei!

  Restricții de utilizare

  A se folosi doar în sală.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri