Minge Padel Head 3 Tuburi

5999 LEI
8397246

padel, nivel mediu.

Minge rapidă și cu ricoșeu de calitate (nivel mediu) !

Culoare:

GALBEN

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Calitatea ricoșeului

Nucleul din cauciuc oferă salturi omogene.

Rezistenţă

Păstrează proprietățile mingii, datorită fetrului de calitate.

Viteză

Fetrul și cauciucul de calitate asigură un bun control al mingii.

Informații tehnice

Care este originea jocului de padel ?

Padel-ul a apărut în Mexic, la finalul anilor 60. Acest sport a fost rapid importat de către Spania și Argentina, apoi în toate țările hispanice din America de Sud. În prezent, jocul de padel este cel de-al doilea sport practicat în Spania, după fotbal, dar înaintea tenisului. Există 8 milioane de jucători de padel în lume.

Care sunt regulile jocului de padel ?

Meciul se joacă 2 contra 2 (la dublu). Serviciul se face în diagonală și sunt permise două tentative de servă. Mingea trebuie să cadă o singură dată în terenul propriu. Mingea este lăsată să cadă înainte de a lovi în orice parte a terenului. După cădere, mingea poate fi lovită împotriva peretelui (nu și a grilajului). Mingea poate ieși din teren după ce a fost lovită, și poate fi repusă în joc din afara curții. Scorul se calculează ca la tenis.

Cum să începeţi practicarea jocului de padel?

Mai întâi trebuie să alegeţi mingi mai lente, cu un diametru mare şi o rachetă concepută pentru practicare la nivel ocazional. Alegeţi o rachetă în formă de picătură, cu o suprafaţă mai mare de centrare, ce permite o lovirea bună a mingii. Racheta trebuie să fie uşoară (între 350 şi 380 grame), pentru o manevrabilitate mai bună.

Garanție

2 ani

Produse similare

Opinii clienți

Loading