Avantaje produs

Calitatea ricoșeului

Nucleul din cauciuc ofer─â salturi omogene.

Rezistenţă

P─âstreaz─â propriet─â╚Ťile mingii, datorit─â fetrului de calitate.

Vitez─â

Fetrul și cauciucul de calitate asigură un bun control al mingii.

Informa╚Ťii tehnice

Care este originea jocului de padel ?

Padel-ul a ap─ârut ├«n Mexic, la finalul anilor 60. Acest sport a fost rapid importat de c─âtre Spania ╚Öi Argentina, apoi ├«n toate ╚Ť─ârile hispanice din America de Sud. ├Än prezent, jocul de padel este cel de-al doilea sport practicat ├«n Spania, dup─â fotbal, dar ├«naintea tenisului. Exist─â 8 milioane de juc─âtori de padel ├«n lume.

Care sunt regulile jocului de padel ?

Meciul se joac─â 2 contra 2 (la dublu). Serviciul se face ├«n diagonal─â ╚Öi sunt permise dou─â tentative de serv─â. Mingea trebuie s─â cad─â o singur─â dat─â ├«n terenul propriu. Mingea este l─âsat─â s─â cad─â ├«nainte de a lovi ├«n orice parte a terenului. Dup─â c─âdere, mingea poate fi lovit─â ├«mpotriva peretelui (nu ╚Öi a grilajului). Mingea poate ie╚Öi din teren dup─â ce a fost lovit─â, ╚Öi poate fi repus─â ├«n joc din afara cur╚Ťii. Scorul se calculeaz─â ca la tenis.

Cum să începeţi practicarea jocului de padel?

Mai ├«nt├ói trebuie s─â alege┼úi mingi mai lente, cu un diametru mare ┼či o rachet─â conceput─â pentru practicare la nivel ocazional. Alege┼úi o rachet─â ├«n form─â de pic─âtur─â, cu o suprafa┼ú─â mai mare de centrare, ce permite o lovirea bun─â a mingii. Racheta trebuie s─â fie u┼čoar─â (├«ntre 350 ┼či 380 grame), pentru o manevrabilitate mai bun─â.

Garan╚Ťie

2 ani

Opinii clien╚Ťi