Minge Masaj cu Vibrații Duble

10999 LEI
Cod produs: 8544390

Produs conceput pentru auto-masaj pe spate, ceafă și gambe, după sesiunea de sport.

Aveți nevoie de masaj după sesiunea de sport? Masaj complet și personalizat, datorită celor 3 intensități de vibrare, care se poate adapta în funcție de fiecare zonă a corpului.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Polivalență

Polivalență

Minge cu mini rolă pentru masarea spatelui și gambelor.

Vibraţie

Vibraţie

Eficiență îmbunătățită datorită celor 3 intensității a vibrațiilor.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Ideală pentru auto-masare, la sol sau la perete!

Transportare ușoară

Transportare ușoară

Mingea se poate transporta oriunde, datorită formatului mic.

Informații tehnice

Concepere optimizată datorită utilizatorilor

Echpa noastră de ingineri și designeri au conceput mingea pentru masaj. Aceștia au îmbunătățit-o datorită testelor realizate împreună cu practicanții și un kinetoterapeut. Intensitatea și viteza celor 3 niveluri de vibrare au fost testate, pentru a respecta așteptările sportivilor.
Pentru ergonomie optimă, forma și curbura au fost, de asemenea, testate și revizuite datorită feedback-ului primit din partea utilizatorilor.

La ce folosește dispozitivul de masaj?

Datorită vibrațiilor, masajul este mai eficient, cu un minim de efort. Datorită celor 3 niveluri de vibrare, mai mult sau mai puțin intense, mingea se adaptează mai multor zone ale corpului. Ceafa și gambele nu se pot masa la aceeași intensitate! Dispozitivul poate fi utilizat și fără vibrații, în anumite zone, în funcție de preferințe.

Ce mușchi se pot masa cu mingea?

Mingea de masaj este polivalentă. aceasta se adaptează mai multor zone ale corpului, în funcție de alegerea intensității vibrației. Ceafa poate fi auto-masată la o intensitate scăzută sau chiar fără vibrații, iar spatele și zona coloanei vertebrale, poat fi masate la o intensitate scăzută sau medie. Pentru mușchii picioarelor (gambe, coapse), folosiți o intensitate mai mare, pentru un masaj mai intens.

Cum se utilizează mingea de masaj?

De asemenea, mingea se poate folosi ca o mică rolă de masaj. Practic, vă permite să ajungeți la diferite zone musculare,pentru a vă masa cu mâinile, dar și cu ajutorul greutății corpului. Pentru o auto-masare a coloanei vertebrale, sprijiniți-vă de perete! Se poate utiliza după sesiunea de sport sau a doua zi.

Avantaj: mod puncte trigger

Care sunt punctele trigger? Sunt acele puncte de tensiune aflate pe mușchi. Masarea acestora asigură relaxare musculară. Pentru un masaj complet, după antrenament, echipa noastră a integrat mingii, modul puncte trigger. Este foarte simplu: vârful lateral este utilizat pentru a auto-masa punctele de tensiune.

Dimensiuni

Diametru: 7,9 cm
Lungime: 14,7 cm

Cum să-mi îmbunătățesc recuperarea?

După efort, puteţi consuma o băutură de recuperare, batoane proteice, accesorii de masaj, compresie sau electro-stimulare.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 100% Acrilonitril butadien stiren Strat protector 100% Thermo Polymer Elastomer (TPE) Motor 100% Oțel Băț 100% Baterie Lilo Șurub 100% Oţel inoxidabil Placă 100% Cupru Cablu 100% Spumă poliuretanică termoplastică (TPU)

Recomandări de întreținere

A se curăța cu o lavetă umedă.

Produse similare

Imagini

Minge Masaj cu Vibrații Duble
Minge Masaj cu Vibrații Duble
Minge Masaj cu Vibrații Duble
Minge Masaj cu Vibrații Duble

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri