Minge Handbal H500 Wax Free Mărimea 3 Roșu-Gri Bărbați

10999 LEI
Cod produs: 8587604

Produs conceput pentru antrenamente de handbal de 2-3 ori pe săptămână (nivel mediu). Ideal pentru utilizare fără clister.

Mingea WAX FREE are o nouă tehnologie de grip care nu necesită utilizarea clisterului, pentru o mai bună prindere în mână!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Roşu / Argintiu
Mărime: Ghid de mărimi
3
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Stabilitate

Stabilitate

2 ani de cercetare și 8 materiale testate în laborator și în condiții de joc.

Rezistență la impact

Rezistență la impact

Testată în laborator, mingea rezistă la 1500 de aruncări pe o placă de oțel.

Stabilitate

Stabilitate

Straturile din spumă și întăriturile acoperă camera care asigură tehnicitate.

Informații tehnice

Conceperea mingii WAX FREE

Suntem mândri să vă prezentăm această minge inovatoare. Aceasta vă permite să practicați handbal fără clister. Inginerii au lucrat la structura interioară pentru a asigura cea mai bună prindere în mână. Alveolele suprafeței perforate se simt în momentul în care prindeți mingea în mână. Astfel, profitați de cea mai bună prindere, acest lucru ajutându-vă să realizați cele mai bune lovituri.

De ce am conceput această minge inovatoare?

Echipa noastră pasionată de handbal a gândit această minge având urătorul obiectiv în minte: să poată fi folosită fără clister. De ce? Deoarece în prezent, anumite săli de sport interzic practicarea handbalului din cauza urmelor lăsate de la clister! Această inovație a fost posibilă datorită structurii pe care o are suprafața exterioară a mingii. Ea asigură aceeași calitate a gripului precum cea oferită de clister, pentru o excelentă prindere în mână. Fără ca mingea să atragă murdăria!

Minge testată în laborator!

Chiar dacă suprafața mingii este alveolară și prevăzută cu un efect de tip ”minge de golf”, acest lucru nu face mingea mai fragilă. Dovada? Această minge a trecut cu bine de testele de rezistență realizate în laborator. După 1500 de lovituri pe o suprafaţă de oțel, cu o viteză de 50km/h, mingea a rămas aproape intactă.Aceasta este concepută cu o tehnologie hibridă: mingea este cusută, iar cusăturile sunt pe interior, pentru un risc de uzură mai scăzut și o mai bună rezistență.

Minge testată și în condiții reale de utilizare!

Am conceput această minge alături de colaboratori pasionați, iar testele au fost realizate cu ajutorul a 25 de jucători profesioniști de handbal, care joacă în echipa Pôle Espoirs. Prin urmare, jucători care au un standard mai înalt de exigență. Care au fost rezultatele? Chiar dacă erau obișnuiți să joace cu clister, 83% dintre ei au afirmat că mingea WAX FREE este adaptată tipului lor de practică!

Minge care rămâne umflată mai mult timp!

Echipa de ingineri a conceput această minge cu o cameră (cameră de aer) concepută într-o anumită manieră, astfel încât să se obțină o excelentă menținere a aerului. Rezultatul: mingea nu se dezumflă repede. Ceea ce vă va face să umflați mingea de mult mai puține ori. E bine de știut: se recomandă umflarea mingii, la o presiune cuprinsă între 0,25 și 0,30 bar, nu mai mult!

Cum aleg mărimea potrivită?


Mărimea 0: peste 3 ani.
Mărimea 1: fete între 8 şi 14 ani şi băieţi între 8 şi 12 ani.
Mărimea 2: fete de peste 14 ani şi băieţi între 12 şi 16 ani.
Mărimea 3: bărbaţi și băieți de peste 16 ani.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Zonă din spumă 100% Rubber - Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM) Carcasă externă 70% Poliuretan, 30% Poliester Carcasă 60% Cauciuc Latex, 40% Rubber - Styrene Butadiene Rubber (SBR) - Latex

Restricții de utilizare

Minge destinată practicării de handbal în sală.

TESTE

Această minge a fost testată în laborator, dar și în condiții reale de utilizare, de către 25 de viitori jucători profesioniști de handbal, de la Pôle Espoirs, din Lyon.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri