KIPSTA

Minge Fotbal LEARNING BALL Mărimea 4

4999 RON
Ref. : 8753544

Minge mai uşoară cu 15% decât o minge clasică.

Produs conceput pentru inițiere în fotbal, pentru copii. Minge mai ușoară decât una clasică, pentru învățarea primelor mișcări tehnice.

Culoare: Alb

4 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rezistenţă

  Înveliș exterior din TPU, pentru o rezistență bună la abraziune.

  Menținerea presiunii

  Cameră îmbunătățită, pentru reținerea aerului.

  Reducerea impactului

  Minge mai ușoară, cu segmente cu spumă, pentru confort în timpul jocului.

  Calitatea ricoșeului

  Corespunde cerințelor internaționale de fotbal, în ceea ce privește ricoșeul.

  Imagini

  Minge Fotbal LEARNING BALL Mărimea 4

  Informații tehnice

  O minge cu istorie

  Echipa de concepere a creat această minge în urma multor observări de teren. Minge ușoară cu caracteristicile tehnice ale unei mingi clasice. Camera acoperită cu 2 km de fir asigură o umflare de durată și sfericitate optimă.

  Mai uşoară decât o minge clasică

  Minge numită „light”, deoarece este, în medie, cu 15% mai uşoară decât o minge clasică de mărimea 4. Ce se schimbă? Datorită greutății sale, mingea este adaptată jucătorilor de nivel începător. Mai ușor de realizat pasele lungi și loviturile la poartă. Plăcere garantată în timpul jocului!

  Este concepută eco?

  Am regândit mingea, concentrându-ne pe partea exterioară. Am utilizat un strat TPU împreună cu o spumă, în locul unei carcase din PU, pentru a reduce emisiile CO2 cu aproximativ 60%, în raport cu modelul anterior!
  Calitatea jocului cu această minge va rămâne neschimbată, sau chiar mai bună.

  Prea ușoară? Prea grea? Greutate oficială.

  Greutatea mingii este cuprinsă între 280 și 300 g, în comparație cu 350 și 390 g pour pentru o minge clasică de mărimea 4.

  Mărime și circumferință

  Mingea are dimensiuni cuprinse între 63,5 cm și 66,0 cm (mărimea 4).

  O minge „rotundă”?


  Măsurăm sfericitatea mingii în 4500 de puncte diferite și constatăm diferențele. Pentru cele mai mari de 1,8% (Norma FIFA), sfericitatea trebuie îmbunătăţită, pentru a garanta un ricoşeu normal.

  Testul de pierdere a presiunii maxime: Minge fotbal

  Umflăm mingile la o presiune recomandată ( 0,8 bar). 72 ore mai târziu, mingea nu trebuie să piardă mai mult de 15% din presiunea sa, adică 0,1 bari. Presiunea la sfârșitul celor 72 de ore trebuie să fie la aproximativ 0,7 bari. Acest lucru înseamnă că este normal ca o minge să piardă din presiune după câteva zile.

  Testul de absorbție a apei:

  În laborator, simulăm condițiile de joc pe timp de ploaie, lăsând mingea în 2 cm de apă, pe un suport pivotant, aplicându-i 250 compresii.La sfârșitul testului, mingea nu trebuie să fi luat mai mult de 15% din greutatea sa sau aproximativ 43 g.

  Ricoșeul

  Între 115 şi 155 cm cu o diferenţă de 10 cm maximum între ricoşeul cel mai înalt şi cel mai mic al mingii. Fiecare minge este aruncată de 10 ori pe o placă din oţel de la o înălţime de 2 m.

  Testul de rezistență:

  Cel mai exigent test este supunerea mingii la lovituri constante. Rezistă la 2500 lovituri pe un plan inclinat din beton, cu o viteză de 50 km/h, la o distanță de 2,5 m. Prin acest test se verifică: - starea generală a mingii:cusăturile trebuie să reziste la acest test. - circumferința nu trebuie să depășească 1,5 cm. - sfericitatea: nu trebuie să depășească 1,8%. - presiunea mingea nu trebuie să piardă mai mult de 12,5%.

  Spuneți-ne părerea!

  Părerile voastre sunt importante pentru noi. Acestea ne ajută să ne îmbunătățim în permanență produsele. Vă mulțumim pentru împărtășirea experiențelor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Carcasă externă 70% Poliuretan termoplastic, 30% EVA Rezervor/ cameră 80% Cauciuc natural , 20% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și aerisit.

  Restricții de utilizare

  A nu se utiliza pe asfalt.

  TESTE

  Conform testelor federaţiilor internaţionale.

  Recomandări de întreținere

  A se umezi acul înainte de umflare.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri