KIPSTA

Minge Fotbal Hybride Replica Ligue 1 Uber Eats Fifa Basic 2022-2023 Mărimea 5

13999 RON
21999 RON -36%
*De la ‪14.09.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8736927

Trăiește emoția fotbalului alături de jucătorii tăi preferați din Ligue 1 UBER EATS, cu această minge cu tehnologie hibridă, ce respectă normele FIFA BASIC. O minge rezistentă, pentru ca tu să te bucuri de joc.

Produs conceput pentru antrenamente și competiții. Minge omologată de FIFA. Design original, cu 24 de secțiuni, replică a mingii oficiale pentru Ligue 1 UBER EATS.

5 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 139 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate traiectorie

  Minge cu 24 de segmente și cusături invizibile.

  Confort la contactul cu mingea

  Înveliș exterior din poliuretan, de 1,4mm.

  Calitatea ricoșeului

  Mingea corespunde cerințelor internaționale, în ceea ce privește ricoșeul.

  Rezistenţă

  Cusăturile sunt pe interior, aşadar mai puţin predispuse la deteriorare.

  Menținerea presiunii

  Rezistența presiunii este garantată de camera din butil.

  Informații tehnice

  Kipsta, furnizorul mingii oficiale Ligue 1 Uber Eats și Ligue 2 BKT pentru anii 2022-2027

  În martie 2021, Consiliul de Administrare a LFP a numit Kipsta, marca de fotbal din Decathlon, noul furnizor oficial al LFP.
  Concepute în Franța, mingile premium Kipsta sunt etichetate FIFA QUALITY PRO. Calitatea acestora este testată în diferite etape pe parcursul fabricării.
  Prin mingile oficiale de la Ligue 1 Uber Eats și Ligue 2 BKT, Kipsta demonstrează calitățile sale.

  Produs conceput în Franța

  Minge concepută în Franța, testată în mod riguros în laborator și pe teren. Corespunde celor mai stricte și exigente norme, trece printr-o serie de teste în plus, special dezvoltate de Decathlon. Pe lângă testele normative, prin Celula de Certificare Kipsta realizăm teste suplimentare, care ne ajută să concepem și să comparăm în mod obiectiv produsele.

  Produs fabricat în ...

  Mingile sunt fabricate de către partenerii noștri industriali din Asia (Pakistan și China pentru această minge). Pakistan este cunoscută drept capitala mondială a mingilor de fotbal. Cunoștințe artizanale de calitate de peste 50 de ani, și angajamente comune (cu DECATHLON), duc la 2 criterii: respectul angajaților și al mediului.

  Echipa de certificare Kipsta

  Echipa de certificare Kipsta este compusă din ingineri de studiu de teren calificați și recunoscuți pentru: realizarea de protocoale și teste specifice utilizării produselor. Recrutăm persoane calificate, cu un nivel corespunzător, pentru a testa și evalua produsele. Analizăm obiectiv rezultatele, prin instrumente de statistică.
  Sunt testate următoarele caracteristici: rezistență în timp, umflare durabilă și tehnicitate.

  Kipstadium, orașul Tourcoing, Franța

  Mingile sunt concepute de o echipă pasionată, într-un laborator din Franța. Această echipă este compusă din ingineri de produs, ingineri de material și ingineri de testare, ceea ce permite controlarea întregului proces de concepere, de la materiale la validare tehnică.

  Laboratorul de testare

  Mingile sunt testate la Decathlon de peste 15 ani, pentru a le valida în etapa de concepere, industrializare și post fabricare. În 2018, în sediul Kipstadium din Franța a fost creat un laborator dedicat în totalitate testelor pentru mingi.
  Mai mult de 10 teste sunt realizate pe mingile fabricate. În primul rând au loc teste necesare pentru omologare FIFA, iar apoi altele în plus, create de ingineri în laborator.

  Decathlon concepe produse

  Decathlon concepe produse de 40 de ani. Crearea produselor este bazată pe dorința de a face sportul accesibil tuturor, totodată incluzând o noțiune de universalitate în designul acestora (vârstă, gen, naționalitate).
  Linia estetică a brandului Kipsta este un echilibru între convingerile noastre (produse simple, tehnice și ingenioase) și direcția artistică sobră, universală și modernă.

  Proiectanți, ingineri și designeri

  ADN-ul acestei mingi (baza formală pe care suprapunem un grafism) oferă tehnicitate și echilibru. Perceperea în spațiu și efectele vizuale din timpul mișcării sunt gândite astfel încât să nu creeze disconfort vizual jucătorilor.

  Parteneri industriali

  Contăm pe competența și reactivitatea partenerilor industriali.
  Avem angajamente cu furnizorii și cu locurile de producție, pentru a produce cu încredere. Aceste angajamente, comune pentru Decathlon și furnizorii direcți, urmăresc 2 criterii: respectul angajaților și al mediului.
  Direcțiile industriale oferă materiale și soluții de producere eficiente și fiabile.

  O minge cu istorie

  Produsul a fost conceput după observarea jucătorilor pe teren. Conceptul Hybride înseamnă că mingea are două tipuri de cusături: la mașină (confort), dar și de mână (rezistență). Camera mingii este înfășurată în 2 km de fir, pentru a asigura umflare de durată și o mai bună sfericitate.

  O minge de plajă?

  Știm că stabilitatea traiectoriei este foarte importantă, mai ales în timpul unui joc de lungă durată sau în momentul în care portarul lovește mingea. Pentru a garanta o stabilitate optimă, am schimbat structura învelișului extern. Dacă, în mod tradițional, mingea e concepută din 32 de segmente, noi am dezvoltat modelul cu 24 de segmente. Acest lucru îmbunătățește stabilitatea mingii în aer.

  Prea ușoară? Prea grea? Greutate oficială.

  Între 410 și 450 g (mărimea 5). Corespunde normelor oficiale FIFA. Conform normei FIFA BASIC.

  Mărime și circumferință

  Între 68,0 și 70,0 cm (mărimea 5). Corespunde normelor oficiale FIFA. Conform normei FIFA BASIC.

  O minge „rotundă”?

  Testul de sfericitate: Variație de la media măsurată: maximum 1,8% (norma FIFA BASIC).
  Măsurăm sfericitatea mingii în 4500 de puncte diferite și constatăm diferențele. Pentru cele mai mari de 1,8% (Norma FIFA BASIC), sfericitatea trebuie îmbunătăţită, pentru a garanta un ricoşeu normal.

  Testul de pierdere a presiunii maxime: Minge fotbal

  Testul de pierdere a presiunii: Umflăm mingile la o presiune recomandată (0,8 bari). 72 ore mai târziu, mingea nu trebuie să piardă mai mult de 15% din presiunea sa, adică 0,1 bari (norma FIFA BASIC). La sfârșitul celor 72 ore, presiunea trebuie să fie la aproximativ 0,7 bari. Acest lucru înseamnă că este normal ca o minge să piardă din presiune după câteva zile. Presiunea recomandată este de 0,8 bari (1,0 bar maximum și 0,7 bar minimum).

  Testul de absorbție a apei:

  Testul de absorbție a apei: În laborator, simulăm condițiile de joc pe timp de ploaie, lăsând mingea în 2 cm de apă, pe un suport pivotant, aplicându-i 250 compresii.La finalul testului, mingea nu ia mai mult de 10% din greutatea sa inițială (norma FIFA BASIC).

  Ricoșeul

  Testul de ricoșeu: Mingea este aruncată de 10 ori pe o placă din oţel de la o înălţime de 2 m. Între 125 şi 155 cm, cu o diferenţă de 10 cm maximum între cel mai înalt şi cel mai mic ricoşeu al mingii.

  Testul de rezistență:

  Cel mai exigent test este supunerea la lovituri constante. Rezistă la 2500 lovituri pe un plan inclinat din beton, cu o viteză de 50 km/h, la o distanță de 2,5 m. Prin acest test se verifică: - starea generală a mingii:cusăturile trebuie să reziste la acest test.
  - circumferința: nu trebuie să depășească 1,5 cm.
  - sfericitatea: nu trebuie să depășească 1,8%.
  - presiunea: mingea nu trebuie să piardă mai mult de 12,5%.

  Spuneți-ne părerea!

  Părerile voastre sunt importante pentru noi. Acestea ne ajută să ne îmbunătățim în permanență produsele. Vă mulțumim pentru împărtășirea experiențelor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Rezervor/ cameră 70% Rubber - Emulsion Styrene Butadiene Rubber - Dry, 30% Rubber - Bromo Isobutylene Isoprene Rubber (BIIR) Carcasă externă 100% Poliuretan Interior - Material principal 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și aerisit.

  Restricții de utilizare

  A se feri de obiectele ascuțite.

  TESTE

  Respectă normele federației internaționale. Minge testată în timpul practicării de către un grup de 20 de jucători, de nivel mediu. Rezultatele obținute datorită noii segmentări au fost unele foarte bune. Stabilitatea traiectoriei este îmbunătățită, în comparație cu mingea cu 32 de segmente. Mingea F550 corespunde normelor impuse de FIFA și poate fi utilizată în competiții. Conform normei FIFA BASIC.

  Aprobat de

  FIFA norma FIFA BASIC

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri