Minge Fotbal Hybride F550 FIFA BASIC Mărimea 4 Alb-Galben

7999 LEI
8619215

Produs conceput pentru antrenamente și competiții de fotbal. Minge rezistentă și confortabilă, conform normei FIFA.

Căutați o minge de fotbal pentru practicare la club? Minge conform normei FIFA BASIC cu înveliş exterior mai gros și 24 de segmente, ce asigură stabilitate.

Culoare:

Alb

Mărime:
4
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă

Cusăturile sunt pe interior, aşadar mai puţin predispuse la deteriorare.

Menținerea presiunii

Rezistența presiunii este garantată de camera din butil.

STABILITATE TRAIECTORIE

Minge cu 24 de segmente și cusături invizibile.

Calitatea ricoșeului

Mingea corespunde cerințelor internaționale, în ceea ce privește ricoșeul.

Confort la contactul cu mingea

Înveliș exterior din poliuretan, de 1,4 mm.

Informații tehnice

O minge cu istorie

Produsul a fost conceput după observarea jucătorilor pe teren. Conceptul Hybride înseamnă că mingea are două tipuri de cusături: la mașină (confort), dar și de mână (rezistență). Camera mingii este înfășurată în 2 km de fir, pentru a asigura umflare de durată și o mai bună sfericitate.

O minge de plajă?

Știm că stabilitatea traiectoriei este foarte importantă, mai ales în timpul unui joc de lungă durată sau în momentul în care portarul lovește mingea. Pentru a garanta o stabilitate optimă, am schimbat structura învelișului extern. Dacă în mod tradițional mingea e concepută din 32 de segmente, noi am dezvoltat modelul F550 cu 24 de segmente. Acest lucru îmbunătățește stabilitatea mingii în aer.

Prea ușoară? Prea grea? Greutate oficială.

Între 350 și 390 g (mărimea 4). Corespunde normelor oficiale FIFA. Conform normei FIFA BASIC.

Mărime și circumferință

Între 63,5 și 66,0 cm (mărimea 4). Corespunde normelor oficiale FIFA. Conform normei FIFA BASIC.

O minge „rotundă”?

Testul de sfericitate: Variație de la media măsurată: maximum 1,8% (norma FIFA BASIC).
Măsurăm sfericitatea mingii în 4500 de puncte diferite și constatăm diferențele. Pentru cele mai mari de 1,8% (Norma FIFA BASIC), sfericitatea trebuie îmbunătăţită, pentru a garanta un ricoşeu normal.

Testul de pierdere a presiunii maxime:

Testul de pierdere a presiunii: Umflăm mingile la o presiune recomandată (0,8 bari). 72 ore mai târziu, mingea nu trebuie să piardă mai mult de 15% din presiunea sa, adică 0,1 bari (norma FIFA BASIC). La sfârșitul celor 72 ore, presiunea trebuie să fie la aproximativ 0,7 bari. Acest lucru înseamnă că este normal ca o minge să piardă din presiune după câteva zile.

Testul de absorbție a apei:

Testul de absorbție a apei: În laborator, simulăm condițiile de joc pe timp de ploaie, lăsând mingea în 2 cm de apă, pe un suport pivotant, aplicându-i 250 compresii.La finalul testului, mingea nu ia mai mult de 10% din greutatea sa inițială (norma FIFA BASIC).

Ricoșeul mingii:

Testul de ricoșeu: Mingea este aruncată de 10 ori pe o placă din oţel de la o înălţime de 2 m. Între 110 şi 160 cm, cu o diferenţă de 10 cm maximum între cel mai înalt şi cel mai mic ricoşeu al mingii.

Rezistența mingii:

Cel mai exigent test este supunerea la lovituri constante. Rezistă la 2500 lovituri pe un plan înclinat, cu o viteză de 50 km/h, la o distanţă de 2,5 m. Prin acest test se verifică: - starea generală a mingii:cusăturile trebuie să reziste la acest test.
- circumferința: nu trebuie să depășească 1,5 cm.
- sfericitatea: nu trebuie să depășească 1,8%.
- presiunea: mingea nu trebuie să piardă mai mult de 12,5%.

Spuneți-ne părerea!

Părerile voastre sunt importante pentru noi. Acestea ne ajută să ne îmbunătățim în permanență produsele. Vă mulțumin pentru împărtășirea experiențelor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Carcasă externă 100% Poliuretan Carcasă 70% Cauciuc Latex, 30% Cauciuc Izobutilen Izopren Material interior 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și aerisit.

Restricții de utilizare

A se feri de obiectele ascuțite.

TESTE

Respectă normele federației internaționale. Minge testată în timpul practicării de către un grup de 20 de jucători, de nivel mediu. Rezultatele obținute datorită noii segmentări au fost unele foarte bune. Stabilitatea traiectoriei este îmbunătățită, în comparație cu mingea cu 32 de segmente. Mingea F550 corespunde normelor impuse de FIFA și poate fi utilizată în competiții. Conform normei FIFA BASIC.

Aprobat de

FIFA

Recomandări de întreținere

A se umezi acul înainte de umflare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri