KOROK

Minge alveolar─â Hochei pe iarb─â FH510 Alb 20x

49999 RON
Ref. : 8664414

Produs conceput pentru antrenamente și meciuri de hochei pe iarbă, pe teren umed.

Alveolele garanteaz─â alunecarea pe teren umed.

Culoare: Alb

Ridicare gratuit─â din magazin

Afl─â mai multe despre protec╚Ťia datelor personale
+ 499 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort la contactul cu mingea

  Minge goală în interior, soft, alveolară din PVC.

  Vitez─â

  Suprafaţă alveolară, ce asigură traiectorii pe teren umed.

  Informa╚Ťii tehnice

  Descriere detaliat─â a produsului (1)

  PVC rotomulat. Goală în interior. Suprafaţă alveolară, pentru traiectorii stabile pe teren umed.

  Greutate ┼či diametru

  Greutate: 160 g; Diametru: 74,8 mm.

  Produs validat de practican╚Ťi (1)

  Laura Nunnink [juc─âtoare ├«n echipa na╚Ťional─â din ╚Ü─ârile de Jos, campioan─â european─â ├«n 2017, 2019 ╚Öi 2021, campioan─â mondial─â ├«n 2022, vice-campioan─â olimpic─â la Rio, campioan─â olimpic─â ├«n 2020 ╚Öi juc─âtoare ├«n echipa HC Den Bosch (╚Ü─ârile de Jos)], Jill Boon [ex-c─âpitan al echipei na╚Ťionale belgiene, olimpic─â (Londra 2012), juc─âtoare la Royal Racing Club din Bruxelles (Belgia)]; Berta Bonastre [fost─â juc─âtoare a echipei na╚Ťionale spaniole, medaliat─â cu bronz la Cupa mondial─â din 2018 ╚Öi la Campionatul european din 2019

  Produs validat de practican╚Ťi (2)

  c─âpitan Oranje-Rood (╚Ü─ârile de Jos)], Terrance Pieters [juc─âtor al echipei na╚Ťionale din ╚Ü─ârile de Jos ╚Öi juc─âtor al Kampong (╚Ü─ârile de Jos)], Victor Charlet [c─âpitan al echipei din Fran╚Ťa, juc─âtor al Waterloo Ducks (Belgia), Cupa mondial─â ├«n 2018, 2023] ╚Öi Matt├ęo Desgouillons [juc─âtor al echipei din Fran╚Ťa, juc─âtor al La Gantoise (Belgia), Cupa mondial─â ├«n 2023]

  Greutate ┼či diametru. Norm─â FIH

  Conform normelor FIH, mingea de hochei pe iarb─â trebuie s─â aib─â diametrul cuprins ├«ntre 71,3 ╚Öi 74,8 mm ┼či o greutate cuprins─â ├«ntre 156 ╚Öi 163 g. Exist─â mai multe tipuri de mingi: mingi ÔÇ×miniÔÇŁ, mingi standard, dar mai u╚Öoare, pentru ini╚Ťierea copiilor ╚Öi mingi ÔÇ×streetÔÇŁ, mai mici ╚Öi mai u╚Öoare, pentru practicarea ├«n gr─âdin─â, pe strad─â sau acas─â.

  Cum este conceput─â o minge de hochei?

  O minge de hochei este conceput─â din plastic. Aceasta poate fi plin─â sau goal─â ├«n interior. Pentru mingile de profesioni┼čti, centrul este ocupat de o plut─â sau cauciuc. ├Än func┼úie de materialul din plastic ┼či al nucleului, o minge va oferi o senza┼úie de duritate mai mult sau mai pu┼úin puternic─â ┼či va avea un rico┼čeu mai mult sau mai pu┼úin ├«nalt. Suprafa┼úa este neted─â sau alveolar─â.

  Ce minge pentru ce tip de teren?

  Mingea neted─â este adaptat─â terenurilor cu nisip. Mingea alveolar─â este adaptat─â terenurilor umede, deoarece asigur─â aderen┼ú─â pe suprafa┼úa de joc ┼či crosei.

  Minge pentru antrenament sau minge pentru meci?

  Spre deosebire de mingile de antrenament, mingile pentru meci asigură confort în contact cu mingea, traiectorie optimă și viteză.

  Detalii marc─â

  Minge conceput─â eco de c─âtre echipa de dezvoltatori de produs, compus─â din juc─âtori pasiona╚Ťi de hochei (╚Öefi de produs, designeri, ingineri, stili╚Öti, tehnicieni de prototip ╚Öi din laboratoare, dar ╚Öi de practican╚Ťi, precum Jill Boon, Berta Bonastre, Laura Nunnink, Manuela Urroz, Thomas Briels, Victor Wegnez, Terrance Pieters, Victor Charlet ╚Öi Matt├ęo Desgouillons).

  Informaţii

  Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte principal─â 100% Policlorur─â de vinil

  TESTE

  Produsele sunt testate ├«n laborator ┼či pe teren, ├«n condi┼úii reale de joc, de c─âtre echipa noastr─â.

  Aprobat de

  Jill Boon (Belgia), Lucie Breyne (Belgia), Tiphaine Duquesne (Belgia), Judith Vandermeiren (Belgia), Berta Bonastre (Spania), Manuela Urroz (Chile), Laura Nunnink (Olanda), Esme Burge (Anglia), Thomas Briels (Belgia), Victor Wegnez (Belgia), Terrance Pieters (Olanda), Victor Charlet (Fran╚Ťa) ╚Öi Matt├ęo Desgouillons (Fran╚Ťa).

  Opinii clien╚Ťi