Mască Înot Active Mărimea S Alb-Roz

7999 LEI
8759758

Produs conceput pentru înot (nivel mediu).

Construcție ultra flexibilă și câmp vizual optim, pentru a înota mai mult.

Mărime:
S
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Capacitate de limitare a condensului

Ochelari cu tratament anti-aburire.

Câmp vizual

Profitați de un câmp vizual de peste 160°.

Stabilitate

Susținere standard cu o construcție flexibilă.

Reglabil

Reglaje laterale și bandă dublă de susținere.

Etanşeitate

Limitați pătrunderea apei cu ajutorul garniturilor flexibile.

Informații tehnice

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori, diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă, se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-aburire să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a garniturii la conformația feţei.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri pe față, atunci vor fi etanși în timpul practicării. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort la nivelul feței. Model disponibil pe mărimile S şi L.

Reglarea măștii

Ochelarii de înot adaptați la conformația dumneavoastră nu necesită o strângere puternică. O pereche de ochelari prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și cauza intrarea apei în interiorul acestora.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Întreţinere-precauţii

Vă recomandăm:
- să clătiți ochelarii (doar dacă este necesar) cu apă simplă - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestuia (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor)
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C.

A nu se atinge/freca fața interioară a lentilelor.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utlizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Culoare lentile

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată mediului în care înotați și luminozității.
Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu, alegeţi ochelari cu lentile transparente sau uşor colorate.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lentile 100% Policarbonat Garnitură 100% SILICONE Strap 100% SILICONE Catarame 100% Policarbonat

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita în suport după fiecare utilizare. IMPORTANT:Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.

TESTE

Măștile de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.

Aprobat de

Marcajul CE: atestă că ochelarii de protecție sunt conformi exigențelor esențiale ale directivei europene care îi privesc și satisfac procedurile de certificare care li se aplică.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Mască Înot Active Mărimea S Alb-Roz
Mască Înot Active Mărimea S Alb-Roz
Mască Înot Active Mărimea S Alb-Roz
Mască Înot Active Mărimea S Alb-Roz

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri