SUBEA

Masc─â Easybreath snorkeling la suprafa╚Ť─â XS Turcoaz Copii 6-10 ani

8999 RON
11999 RON -25%
*De la 07.06.2024 până la 02.09.2024
Ref. : 8549879

Produs conceput pentru snorkeling la suprafa╚Ť─â. Prima masc─â de snorkeling ce le permite copiilor s─â respire sub ap─â precum la suprafa╚Ť─â!

O masc─â de snorkeling adaptat─â conforma╚Ťiei copiilor, c├ómp vizual panoramic ╚Öi respira╚Ťie nas-gur─â simplificat─â.

Culoare: Verde turcoaz pal / Verde opal

XS

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 89 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Masc─â integral─â, pentru respira┼úie natural─â pe nas ┼či/sau gur─â.

  Capacitate de limitare a condensului

  Concept exclusiv, ce permite circula╚Ťia aerului, pentru a evita aburirea.

  Câmp vizual

  Câmp vizual panoramic, efect 180°.

  Impermeabilitate

  Tubul "dry-top-release" limitează intrarea apei și împiedică blocarea clapetei.

  Imagini

  Masc─â Easybreath snorkeling la suprafa╚Ť─â XS Turcoaz Copii 6-10 ani
  Masc─â Easybreath snorkeling la suprafa╚Ť─â XS Turcoaz Copii 6-10 ani
  Masc─â Easybreath snorkeling la suprafa╚Ť─â XS Turcoaz Copii 6-10 ani

  Informa╚Ťii tehnice

  Înainte de fiecare utilizare, verifică masca ta Easybreath și mai ales pe cea a copilului tău:

  - Prinde tubul cu m├óna ╚Öi deplaseaz─â-l de la st├ónga la dreapta. Bila trebuie s─â urmeze mi╚Öcarea f─âr─â restric╚Ťii
  - Verific─â dac─â garnitura este prezent─â, ├«n stare bun─â ╚Öi ├«n pozi╚Ťia corect─â
  - Verifică dacă toate valvele sunt prezente, dacă nu sunt deformate și dacă sunt bine așezate în suporturile lor
  Verifică asamblarea generală a măștii și dacă nu există probleme la asamblarea fustei pe cadru și pe lentilă
  - Nu utiliza niciodat─â masca f─âr─â tub

  Ce este de făcut în caz de aburire?

  ├Än caz de apari╚Ťie a aburului la nivelul ochilor, ├«╚Ťi recomand─âm s─â refaci cele 4 etape detaliate anterior, s─â repozi╚Ťionezi corect masca Easybreath ╚Öi s─â verifici dac─â m─ârimea m─â╚Ötii Easybreath este adaptat─â pentru fa╚Ťa ta. Dac─â problema persist─â, nu utiliza masca ╚Öi mergi ├«n magazinul Decathlon cel mai apropiat.

  Siguran╚Ťa ├«n timpul practic─ârii de snorkeling

  Snorkeling-ul este o activitate simpl─â, distractiv─â, adaptat─â pentru to╚Ťi membrii familiei. S─â respiri prin tubul de snorkeling presupune mai mult efort dec├ót simplul ├«not. Dac─â te sim╚Ťi obosit sau dac─â sim╚Ťi c─â nu ai aer, dac─â sim╚Ťi c─â ame╚Ťe╚Öti, scoate masca ╚Öi ie╚Öi din ap─â. Utilizarea acestui produs nu este recomandat─â dac─â ai probleme cardiovasculare (infec╚Ťii ale pl─âm├ónilor, angin─â pulmonar─â, astm, hipertensiune, boli cardiace etc). Discut─â cu medicul t─âu, dac─â ai ├«ntreb─âri sau ├«ndoieli.

  Ce este masca Easybreath ?

  Masca Easybreath Junior este o masc─â de snorkeling integral─â inventat─â de Decathlon.
  Datorită câmpului panoramic la 180°, sistemului anti-aburire și utilizării ușoare, masca Easybreath Subea este produsul ideal pentru copiii de 6-10 ani.
  Aceasta este prev─âzut─â cu ultima inova╚Ťie, "dry-top-release" care permite o respira╚Ťie u╚Öoar─â ├«n timpul trecerii unui val sau ├«n momentul scoaterii capului din ap─â.

  Cum func╚Ťioneaz─â masca Easybreath?

  Aerul proasp─ât inspirat este proiectat pe ecran, ├«nainte de a ajunge la nivelul nasului sau la gur─â, prin valvele nazale.Acest aer proasp─ât ajuns constant limiteaz─â apari╚Ťia aburului pe masc─â.Aerul ├«nc─ârcat cu umiditate ╚Öi CO┬▓ este evacuat prin canalele situate ├«n interiorul ramei m─â╚Ötii, care conduc acest aer ├«n tub.Aerul este constant re├«nnoit.Fluxurile de aer care intr─â ╚Öi ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat ╚Öi a putea respira doar aer proasp─ât.

  Pot s─â m─â scufund cu masca Easybreath Copii?

  Masca de snorkeling Easybreath nu este adaptat─â pentru scufund─âri. Volumul de aer con┼úinut ├«n masc─â Easybreath este mai mare dec├ót ├«n m─â┼čtile clasice. De la 1 m ad├óncime, presiunea m─â┼čtii devine inconfortabil─â. ├Än caz de apnee, este necesar─â decompresarea, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul r─âm├óne inaccesibil.

  De ce s─â aleg masca Eaybreath ├«n locul unei m─â╚Öti tradi╚Ťionale ?

  Masca Easybreath Decathlon este ideal─â pentru copiii care observ─â lumea subacvatic─â de la suprafa╚Ť─â.Alegerea m─â╚Ötii integrale de snorkeling Easybreath asigur─â un confort optim ├«n timpul respira╚Ťiei ╚Öi un c├ómp de viziune mare.

  Cum func╚Ťioneaz─â sistemul Dry-top care opre┼čte p─âtrunderea apei?

  Masca utilizeaz─â tehnologia Dry top. Acest sistem a fost conceput pentru a evita intrarea apei ├«n tub c├ónd este marea agitat─â, c├ónd sunt valuri la suprafa┼ú─â, ├«n caz de scufundare sau c├ónd utilizatorul ├«╚Öi apleac─â capul prea mult ├«n fa╚Ť─â.Tubul este prev─âzut cu un flotor care urc─â pentru a ├«nchide supapa atunci c├ónd ajunge sub ap─â. Dac─â ai intrat cu tubul ├«n ap─â, ├«╚Ťi recomand─âm s─â sufli sco╚Ť├ónd tubul din ap─â pentru a te asigura c─â flotorul coboar─â corespunz─âtor.

  Care este m─ârimea potrivit─â ?

  Masca Easybreath Junior este adaptată pentru copiii între 6 - 10 ani și prezintă o mărime unică: XS.
  Masca Easybreath este, de asemenea, disponibil─â pentru persoanele de peste 10 ani ╚Öi cele 2 m─ârimi permit acoperirea a 90% din fe╚Ťe.Pentru copiii ├«ncep├ónd cu v├órsta de 10 ani ╚Öi fe╚Ťe mici, alege╚Ťi m─ârimile S/M, iar pentru fe╚Ťe mari, alege╚Ťi m─ârimile M/L.

  În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

  Pute╚Ťi prelungi durata de via╚Ť─â a m─â╚Ötilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb sunt disponibile pe site-ul Decathlon: Cod piese: ching─â- 8316952, valv─â - 8363399, tub - 8559605, carcas─â alb─â- 8590394.

  Ce precau╚Ťii trebui s─â ├«mi iau pentru utilizarea m─â╚Ötii Easybreath?

  Aten╚Ťie la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zg├ória vizorul.├Än caz de nisip, nu for┼úa┼úi ├«nchiderea tubului. A se cl─âti ├«nainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Cl─âti┼úi energic tubul sau utiliza╚Ťi o cheie, pe care s─â o trece╚Ťi prin spa╚Ťiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi cl─âti╚Ťi tubul.

  Dimensiuni

  ├Än─âl╚Ťime: 23 cm. L─â┼úime: 15 cm.Grosime: 11 cm.

  Garan╚Ťie

  Disponibilitate piese de schimb, esen╚Ťiale pentru utilizare optim─â: 2 ani.

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Fust─â 100% Silicon Ram─â ochelari de schi 100% Polipropilen─â Tub scufund─âri 100% Policarbonat-acrilonitril butadien─â stiren Ecran masc─â scufund─âri 100% Policarbonat

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se utiliza de persoane < 6 ani, apnee/înot intensiv.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cl─âti cu ap─â curat─â dup─â utilizare. A se cur─â╚Ťa ochelarii cu produse potrivite: pe baz─â de microfibre sau spray pentru cur─â╚Ťare (produse ORAO).. A se usca ├«ntr-un spa╚Ťiu uscat ╚Öi aerisit.

  Manual

  Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri