ECODESIGN
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți

Mască Easybreath 900 Albastru Adulți

17999 LEI

Produs conceput pentru snorkeling până la 3 m adâncime.

Partea flexibilă de la nivelul nasului măștii de snorkeling Easybreath 900 permite coborârea până la 3 metri adâncime și explorarea universului subacvatic.

Culoare: Negru / Bleu închis
Mărime: Ghid de mărimi
+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Compensare

Acces la nivelul nasului, pentru a facilita coborârea până la 3 metri.

Respirabilitate

Mască integrală, pentru respiraţie naturală pe nas şi/sau gură.

ECODESIGN

Produs compus 29% din plastic reciclat, pentru a proteja mediul înconjurător.

Câmp vizual

Câmp vizual panoramic, efect 180°.

Capacitate de limitare a condensului

Concept exclusiv de circulare a aerului, evitând aburirea.

Etanşeitate

Tub cu sistem Dry-Top, ce limitează pătrunderea apei prin partea superioară.

Evacuarea apei

Supapă de evacuare a apei în partea de jos a măştii, la ridicarea capului.

Adaptare la conformație

Garnitură din silicon, ce asigură confort și etanșeitate.

Informații tehnice

Ce este masca Easybreath 900 Adulți?

Aceasta prezintă aceleași caracteristici precum masca Easybreath 500 (tratament anti-aburire, câmp vizual panoramic, utilizare ușoară, tub dry-top), dar spre deosebire de aceasta, masca Easybreath 900 prezintă o inovație: accesul la nas. Garnitura flexibilă de la nivelul nasului permite echilibrarea presiunii urechilor, pentru a putea coborî până la 3 m adâncime, fără a exista riscul de spargere a timpanelor.

Cum funcționează masca Easybreath?

Aerul proaspăt inspirat este proiectat pe ecran, înainte de a ajunge la nivelul nasului sau la gură, prin valvele nazale. Acest aer proaspăt ajuns constant limitează apariția aburului pe mască. Aerul încărcat cu umiditate și CO² este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii, care conduc acest aer în tub. Aerul este constant reînnoit. Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat și a putea respira doar aer proaspăt.

Care sunt principalele diferențe între modelul Easybreath 900 în raport cu celelalte măști Easybreath ?

Volumul de aer din masca de snorkeling Subea Easybreath 900 este mai redus în comparație cu cel de la alte modele, pentru a facilita coborârea sub apă (3 m).Atunci când coborâți sub apă sau faceți scurte scufundări, este necesar să decompresați urechile. Cu ajutorul punții nazale flexibile a măștii de snorkeling Easybreath 900, acest lucru este posibil.

De ce masca Easybreath nu este concepută pentru scufundări?

Alegerea măștii integrale de snorkeling Easybreath asigură un confort optim în timpul respirației și un câmp vizual mare. Masca Easybreath Decathlon este ideală pentru persoanele care observă lumea subacvatică de la suprafață sau în scurte scufundări la adâncime redusă (până la 3 m).

Care este mărimea potrivită ?

Masca Easybreath 900 Decathlon este disponibilă în 2 mărimi care acoperă 90 % din fețele adulților. Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru a alege corect mărimea în magazin, probați masca: nu trebuie să existe spațiu între bărbia dvs. și partea de jos a măștii.

Pot purta masca Easybreath 900 dacă am barbă?

Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii. Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată în acest caz. Cea mai bună modalitate pentru impermeabilitate optimă este să vă bărbieriți. De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o soluție.

Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub atunci când marea este agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață, pentru a fi sigur că lăsați clapeta să coboare.

Pot folosi masca Easybreath dacă port ochelari de vedere?

Majoritatea ramelor de ochelari împiedică etanșeitatea măștii, deformând fusta măștii. Așadar, este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere. Având în vedere acest aspect, Subea a dezvoltat lentile corectoare care se fixează în interiorul măștii, cu ajutorul unei ventuze. Puteți alege corecția pentru fiecare ochi (între -1 și -6), în funcție de nevoile voastre.

Recomandări de utilizare

Atenție la nisip! Evitați contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul. În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. Clătiți înainte de folosire. Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb! Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8577515, capac alb - 8520085.

Dimensiuni

Înălțime: 29 cm. Lăţime: 18 cm. Grosime: 12 cm.

Informații complementare dezvoltare durabilă 1/2

Asigurând calitatea și rezistența produselor în timpul practicii, utilizarea de plastic reciclat ne permite diminuarea epuizării resurselor, datorită reciclării produselor la finalul vieții acestora.

Informații complementare dezvoltare durabilă 2/2

Vopsirea materialului textil necesită multă apă și presupune multă apă uzată rezultată din băile de vopsea. Pentru a reduce impactul asupra mediului, am realizat 2 acțiuni: utilizăm un singur fir vopsit în masă din două, pentru strap-ul măștii (care reprezintă 5% din greutatea produsului). Pentru rucsac, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului (3% din greutatea produsului).

Garanție

Disponibilitate piese de schimb, esențiale pentru utilizare optimă: 2 ani.

Greutate

S/M : 0.634 kg
M/L : 0.639 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Fustă 100% Silicon Lentile 90% Policarbonat, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Tub 100% Policarbonat Ramă (pentru mască) 100% Polipropilenă (PP) reciclată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri