ECODESIGN
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți

Mască Easybreath 900 Albastru Adulți

18999 LEI
8528540

Produs conceput pentru snorkeling până la 3 m adâncime.

Partea flexibilă de la nivelul nasului măștii de snorkeling Easybreath 900 permite coborârea până la 3 metri adâncime și explorarea universului subacvatic.

Culoare:

Albastru petrol / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 189 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Compensare

Acces la nivelul nasului, pentru a facilita coborârea până la 3 metri.

Respirabilitate

Mască integrală, pentru respiraţie naturală pe nas şi/sau gură.

Câmp vizual

Câmp vizual panoramic, efect 180°.

Capacitate de limitare a condensului

Concept exclusiv de circulare a aerului, evitând aburirea.

ECODESIGN

Produs cu un impact asupra mediului redus cu 10%.

Etanşeitate

Tub cu sistem Dry-Top, ce limitează pătrunderea apei prin partea superioară.

Evacuarea apei

Supapă de evacuare a apei în partea de jos a măştii, la ridicarea capului.

Adaptare la conformație

Garnitură din silicon, ce asigură confort și etanșeitate.

Informații tehnice

Ce este masca Easybreath 900 Adulți?

Aceasta prezintă aceleași caracteristici precum masca Easybreath 500 (tratament anti-aburire, câmp vizual panoramic, utilizare ușoară, tub dry-top), dar spre deosebire de aceasta, masca Easybreath 900 prezintă o inovație: accesul la nas. Garnitura flexibilă de la nivelul nasului permite echilibrarea presiunii urechilor, pentru a putea coborî până la 3 m adâncime, fără a exista riscul de spargere a timpanelor.
Toate avantajele conceptului Easybreath, acum cu posibilitatea de a coborî!

De ce masca Easybreath este prevăzută cu un nas flexibil?

În ciuda volumului redus, atunci când se coboară sau se fac apnee scurte (până la 3 metri sub apă), presiunea înconjurătoare va crește. Acest lucru va cauza un disconfort la nivelul urechilor. Pentru a compensa acest lucru, cel mai simplu este să-ți astupi nasul și să sufli ușor pentru a trimite aer în urechi.
De asemenea, presiunea mai poate determina lipirea măștii. Pentru a atenua orice disconfort, suflarea pe nas sau pe gură este cea mai ușoară modalitate de a face masca să se repoziționeze.

Siguranța atunci când practici snorkeling

Snorkeling-ul este o activitate simplă, ludică, pentru toată familia!Să respiri printr-un tub poate fi un lucru mai solicitant decât să înoți pur și simplu. Dacă te simți obosit, fără aer sau amețit, scoate-ți echipamentul și ieși din apă.Nu este recomandată utilizarea acestui produs dacă ai probleme cardiovasculare (infecții ale plămânilor, angină, astm, hipertensiune, afecțiuni cardiace etc.). Dacă ai îndoieli, nu ezita să consulți medicul.

Cum funcționează masca Easybreath?

Aerul proaspăt inspirat este proiectat pe ecran, înainte de a ajunge la nivelul nasului sau la gură, prin valvele nazale.Acest aer proaspăt ajuns constant limitează apariția aburului pe mască.Aerul încărcat cu umiditate și CO² este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii, care conduc acest aer în tub.Aerul este constant reînnoit.Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat și a putea respira doar aer proaspăt.

De ce masca Easybreath nu este concepută pentru scufundări?

Alegerea măștii integrale de snorkeling Easybreath asigură un confort optim în timpul respirației și un câmp vizual mare.Masca Easybreath Decathlon este ideală pentru persoanele care observă lumea subacvatică de la suprafață sau în scurte scufundări la adâncime redusă.

Care este mărimea potrivită ?

Masca Easybreath 900 Decathlon este disponibilă în 2 mărimi care acoperă 90 % din fețele adulților.Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru a alege corect mărimea în magazin, probați masca: nu trebuie să existe spațiu între bărbia dvs. și partea de jos a măștii.

Pot purta masca Easybreath 900 dacă am barbă?

Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii.Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată în acest caz.Cea mai bună modalitate pentru impermeabilitate optimă este să vă radeți.De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o soluție.

Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub atunci când marea este agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață pentru a fi sigur că lăsați clapeta să coboare.

Pot folosi masca Easybreath dacă port ochelari?

Majoritatea ramelor de ochelari împiedică etanșeitatea măștii, deformând fusta măștii.Deci, este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere.Subea a dezvoltat lentile corectoare care se fixează în interiorul măștii, cu ajutorul unei ventuze.Puteți alege corecția pentru fiecare ochi (între -1 și -6), în funcție de nevoile voastre.

Recomandări de utilizare

Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. A se clăti înainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8577515, capac alb - 8520085.

Dimensiuni

Înălțime: 29 cm.Lăţime 18 cm.Grosime: 12 cm.

Informații complementare dezvoltare durabilă 1/2

Asigurând calitatea și rezistența produselor în timpul practicii, utilizarea de plastic reciclat ne permite diminuarea epuizării resurselor, datorită reciclării produselor la finalul vieții acestora.

Informații complementare dezvoltare durabilă 2/2

Vopsirea materialului textil necesită multă apă și evacuează apă uzată din băile de vopsea. Pentru a reduce impactul asupra mediului, am realizat 2 acțiuni:utilizăm un singur fir vopsit în masă din două, pentru strap-ul măștii (care reprezintă 5% din greutatea produsului). Pentru rucsac, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului (3% din greutatea produsului).

Garanție

Garanție piese de schimb, esențiale pentru utilizare optimă: 2 ani.

Greutate

0.634 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Skirt 100% Silicon Lens 90% Policarbonat, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Tube 100% Policarbonat Ramă 100% Polipropilenă (PP) reciclată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
Mască Easybreath 900 Albastru Adulți

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri