Mască Easybreath 540 freetalk Turcoaz Adulți

14999 LEI
8732684

Produs conceput pentru snorkeling la suprafață. Permite comunicarea la suprafață.

Datorită valvei acustice și a câmpului vizual panoramic al măștii Easybreath Freetalk 540, plimbarea pe sub apă va fi interactivă. În sfârșit ai ocazia să împărtășești cele mai bune momente cu cei dragi!

Culoare:

ALBASTRU

Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Eficienţă sonoră

Puteți comunica în afara apei fără a vă scoate masca, datorită valvei acustice.

Respirabilitate

Mască integrală, pentru respiraţie naturală pe nas şi/sau gură.

Capacitate de limitare a condensului

Concept exclusiv, ce permite circulația aerului, pentru a evita aburirea.

Câmp vizual

Câmp vizual panoramic, efect 180°.

Etanşeitate

Tub cu dry-top-release, ce nu permite pătrunderea apei prin partea superioară.

Evacuarea apei

Supapă de evacuare a apei în partea de jos a măştii, la ridicarea capului.

Adaptare la conformație

Garnitură din silicon, ce asigură confort și etanșeitate.

Informații tehnice

Ce este masca Easybreath?

Masca Easybreath 540 reprezintă evoluția măștii integrale, inventată de Decathlon. Are aceleași caracteristici ca vechiul model: câmp vizual 180°, tratament anti-aburire, utilizare ușoară. În schimb, rezistența măștii și confortul au fost îmbunătățite, iar efortul respirator a fost redus cu 20%.În plus, aceasta este prevăzută cu o nouă inovație: o valvă care permite comunicarea la suprafață și „dry-top release”, care împiedică fenomenul de respirație întreruptă în timpul scufundării.

Comunicare simplificată

Valva prezentă în partea din față a măștii permite o bună difuzare a sunetului și o comunicare optimă cu partenerii de snorkeling, cu masca pe față. Inteligibilitatea a fost validată în timpul unor teste până la o distanță de 3 m.

Cum funcționează masca Easybreath?

Aerul proaspăt inspirat este proiectat pe ecran, înainte de a ajunge la nivelul nasului sau la gură, prin valvele nazale.Acest aer proaspăt ajuns constant limitează apariția aburului pe mască.Aerul încărcat cu umiditate și CO² este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii, care conduc acest aer în tub.Aerul este constant reînnoit.Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat și a putea respira doar aer proaspăt.

Siguranța atunci când practici snorkeling

Snorkeling-ul este o activitate simplă, ludică, pentru toată familia!Să respiri printr-un tub poate fi un lucru mai solicitant decât să înoți pur și simplu. Dacă te simți obosit, fără aer sau amețit, scoate-ți echipamentul și ieși din apă.Nu este recomandată utilizarea acestui produs dacă ai probleme cardiovasculare (infecții ale plămânilor, angină, astm, hipertensiune, afecțiuni cardiace etc.). ). Dacă ai îndoieli, nu ezita să consulți medicul.

În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8506099, capac alb - 8665853.

Masca Easybreath 540 poate fi folosită pentru scufundări?

Masca de snorkeling Easybreath 540 nu este adaptată pentru scufundări. Volumul de aer conţinut în masca Easybreath® este mai mare decât în măştile clasice. De la 1 m adâncime, presiunea măştii devine inconfortabilă. În caz de apnee, este necesară decompresarea, În caz de apnee, se recomandă decompresia, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul rămâne inaccesibil.

De ce să alegi o mască Easybreath în locul unei măști tradiționale?

Masca Easybreath este ideală pentru persoanele care se tem să folosească un tub de snorkeling pentru a descoperi lumea subacvatică.Masca Easybreath este concepută pentru o activitate acvatică la suprafață.Aceasta permite o respirație naturală pe nas-gură și un câmp mare de viziune.

Care este mărimea potrivită ?

Produsul este disponibil în 2 mărimi care permit acoperirea a 90 % din tipurile de fețe. Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru a alege corect mărimea în magazin, probați masca: nu trebuie să existe spațiu între bărbia dvs. și partea de jos a măștii.

Pot să utilizez masca Easybreath 540 dacă am barbă?

Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii.Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată în acest caz.Cea mai bună modalitate pentru impermeabilitate optimă este să vă radeți.De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o soluție.

Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub atunci când marea este agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață pentru a fi sigur că lăsați clapeta să coboare.

Pot folosi masca Easybreath dacă port ochelari?

Majoritatea ramelor de ochelari împiedică etanșeitatea măștii, deformând fusta măștii.Deci, este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere.Subea a dezvoltat lentile corectoare care se fixează în interiorul măștii, cu ajutorul unei ventuze.Puteți alege corecția pentru fiecare ochi (între -1 și -6), în funcție de nevoile voastre.

Recomandări de utilizare

Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. A se clăti înainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

Dimensiuni

Înălțime: 29 cm.Lăţime 18 cm.Grosime: 12 cm.

Garanție

Garanție piese de schimb, esențiale pentru utilizare optimă: 2 ani.

Greutate

S/M : 0.634 kg
M/L : 0.639 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lens 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS) Skirt 100% Silicon Tube 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS) Ramă 100% Polipropilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumină.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri