Mască snorkeling Easybreath 500 Turcoaz Adulți

11999 LEI
8491266

Produs conceput pentru snorkeling la suprafață. Confort respirator îmbunătățit.

Vizibilitatea panoramică și posibilitatea de a respira pe nas asigură confort optim în timpul practicării!

Culoare:

Albastru petrol / Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Mască integrală, pentru respiraţie naturală pe nas şi/sau gură.

Capacitate de limitare a condensului

Concept exclusiv, ce permite circulația aerului, pentru a evita aburirea.

Câmp vizual

Câmp vizual panoramic, efect 180°.

Utilizare

Chingă din material textil reglabil, ce nu trage părul.

Etanşeitate

Tub cu dry-top-release, ce nu permite pătrunderea apei prin partea superioară.

Evacuarea apei

Supapă de evacuare a apei în partea de jos a măştii, la ridicarea capului.

Adaptare la conformație

Garnitură din silicon, ce asigură confort și etanșeitate.

Informații tehnice

Siguranța în timpul practicării de snorkeling

Snorkeling-ul este o activitate simplă, distractivă, adaptată pentru toți membrii familiei. Să respiri prin tubul de snorkeling presupune mai mult efort decât simplul înot. Dacă te simți obosit sau dacă simți că nu ai aer, dacă simți că amețești, cel mai bine este să îți scoți masca și să ieși din apă. Nu utiliza acest produs dacă ai probleme cardiovasculare (infecții ale plămânilor, angină pulmonară, astm, hipertensiune, boli cardiace etc). Discută cu medicul tău, dacă ai întrebări sau îndoieli.

Ce este masca Easybreath ?

Masca Decathlon Easybreath 500 este a doua generație de mască snorkeling integrală, inventată de Decathlon.Are aceleași caracteristici ca vechiul model: viziune 180°, anti-aburire, utilizare ușoară. În plus, noi am îmbunătățit rezistența măștii, confortul fustei și respirația, reducând efortul respirator cu 20%.De asemenea, aceasta este prevăzută cu o nouă inovație: "dry-top-release". Nu veți mai avea senzația de respirație blocată.

Cum funcționează masca Easybreath?

Aerul proaspăt inspirat este proiectat pe lentilă pentru a ajunge la nas sau la gură prin valvele nazale. Acest aer proaspăt, care ajunge constant, limitează apariția aburului.Aerul încărcat cu umiditate și CO² este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii care conduce acest aer în tub. Astfel, aerul este în mod constant reîmprospătat. Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat și a permite respirația doar a aerului proaspăt.

Pot folosi masca Easybreath 500 pentru scufundări ?

Volumul de aer conţinut în mască Easybreath este mai mare decât în măştile clasice. De la 1 m adâncime, presiunea măştii devine inconfortabilă. În caz de apnee, se recomandă decompresarea, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul rămâne inaccesibil.

De ce să aleg masca Eaybreath în locul unei măști tradiționale ?

Alegerea măștii integrale de snorkeling Easybreath asigură un confort optim în timpul respirației și un câmp vizual mare.Masca Easybreath Decathlon este ideală pentru persoanele care observă lumea subacvatică de la suprafață.

Care este mărimea potrivită ?

Masca Easybreath 500 Decathlon este disponibilă în 2 mărimi care acoperă 90 % din fețele adulților.Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru a alege corect mărimea în magazin, probați masca: nu trebuie să existe spațiu între bărbia dvs. și partea de jos a măștii.

Pot purta masca Easybreath 500 dacă am barbă?

Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii.Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată.Cea mai bună soluție pentru a garanta etanșeitatea este să vă radeți.De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o soluție.

Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub când este marea agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață pentru a fi sigur că lasați clapeta să coboare.

În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8506099, capac alb - 8520085.

Pot purta masca Easybreath dacă port ochelari?

Majoritatea ramelor de ochelari împiedică etanșeitatea măștii, deformând fusta măștii.Deci, este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere.Subea a dezvoltat lentile corectoare care se fixează în interiorul măștii, cu ajutorul unei ventuze.Puteți alege corecția pentru fiecare ochi (între -1 și - 6), în funcție de nevoie.Dacă dorești să afli mai multe informații: https://decathlon-optique.fr/

Recomandări de utilizare

Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. A se clăti înainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

Dimensiuni

Înălțime: 29 cm.Lăţime 18 cm.Grosime: 12 cm.

Garanție

Garanție piese de schimb, esențiale pentru utilizare optimă: 2 ani.

Greutate

S/M : 0.634 kg
M/L : 0.639 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lens 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS) Skirt 100% Silicon Tube 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS) Material principal 100% Polietilenă tereftalată Strap 66% Poliamidă, 23% Polietilenă tereftalată, 11% Elastan Ramă 100% Polipropilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Mască snorkeling Easybreath 500 Turcoaz Adulți
Mască snorkeling Easybreath 500 Turcoaz Adulți
Mască snorkeling Easybreath 500 Turcoaz Adulți

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri