Masă Tenis de masă în Interior 640 Club Certificată ITTF Albastru

4.49999 LEI
8352971

Produs conceput pentru tenis de masă practicat în competiții (nivel avansat).

Masa Cornilleau 640 ITTF este ideală pentru competiții, referință ITTF, cu panou de 22 mm și vopsea Skiltop! Fabricație franceză "Origine France Garantie".

Culoare:

ALBASTRU

Mărime:
GREYISH BLUE
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 4499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Utilizare ușoară

Masă compactă. Roți cu rulment cu bile, diametrul de 125 mm.

Stabilitate

Picioare oțel 80x40 în "H", reglabile în înălțime. 2 roți cu frâne.

Calitatea ricoșeului

Panouri de lemn aglomerat, 22mm. Vopsea Skiltop. Cadru: 50 mm anticoroziune.

Sistem de siguranță

Sistem DSI cu 16 puncte de blocare automată. Comandă centralizată.

Informații tehnice

Suprafață

Suprafață SKILTOP, specifică meselor de comptiții. Asigură ricoșeu fiabil și bun, dar și aderență optimă pentru efecte. Cadru din aliaj anticoroziune oțel, aluminiu și zinc. Înălțime de 50mm ce asigură o suprafață plană.

Siguranță

16 puncte automate de blocare (cel mai sigur sistem de pe piață). Deschidere/ pliere ușoară, datorită mânerului de deblocare foarte ușor de acționat chiar și de o singură persoană. Sistemul brevetat « Compact Technology » asigură un nivel de siguranță optim (centru de greutate mai jos, suprafață în poziție de depozitare), utilizare ușoară și spațiu de depozitare redus.

Utilizare ușoară

Mobilitate foarte bună datorită roților "speciale de interior" cu rulemenți. Roți cu frâne, pentru siguranță în timpul jocului. Fileu detașabil, în conformitate cu normele ITTF (se ridică automat). Se poate regla înălțimea și tensiunea. Posibilitate de joc individual. O parte a mesei se poate ridica pentru joc în unu.

Calitate joc

Panouri de lemn aglomerat, 22mm. Vopsea Skiltop. Suprafață SKILTOP, specifică meselor de comptiții. Asigură ricoșeu fiabil și bun, dar și aderență optimă pentru efecte. Cadru din aliaj anticoroziune oțel, aluminiu și zinc. Înălțime de 50mm ce asigură o suprafață plană.

Stabilitate și rezistență

Picioare din oțel 80x40, în "H", cu elemente de reglare (90mm) ce permit ajustarea înălțimii mesei. Cadru rezistent și roți cu 2 frâne, pentru stabilitate.

Compoziție

Suprafața mesei este din lemn multiplu, material recunoscut pentru calitățile sale. Material din aliaj anticoroziv oțel/aluminiu/zinc. Masă în conformitate cu normele europene EN14468-1 și normele internaționale de competiție ITTF. Vopsea speacială pentru competiție Skiltop.

Greutate și dimensiuni

Greutate:128 kg. Dimensiuni masă pliată: L 183 x l 65 x Î 155 cm.Dimensiuni cutie: 141 x 20 x 157 cm. Dimensiuni masă deschisă: 274 x 152,5 x 76 cm.

Garanție

3 ani

Compoziție/ Recomandări

Restricții de utilizare

A se feri de razele UV şi intemperii.

Aprobat de

ITTF.

Produse similare

Opinii clienți

Loading