Mănuşi impermeabile snowboard/schi SNB150 LIGHT Gri Copii/Adulți

8999 LEI

Produs conceput pentru schi și snowboard la sfârșit de sezon.

Mănuşi de primăvară flexibile, cu grip, potrivite şi pe timp de vară pe ghețari.

Culoare: Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Umplutură cu vatelină 60g/m² și căptușeală din material pieptănat.

Impermeabilitate

Material şi membrană impermeabile.

Rezistenţă

Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.

Libertate de mișcare

Materiale stretch pe falange. Inserții din neopren la încheietură.

Compatibilitate

Se pot purta sub manșeta jachetei.

Aderență

Inserții din silicon.

Reglabil

Sistem de închidere cu arici.

Dexteritate

Nu afectează dexteritatea.

Informații tehnice

Material tratat hidrofob

Toate mănușile de la Wed'ze sunt tratate hidrofob și nu permit absorbția apei, aceasta alunecând pe suprafața materialului. Astfel, materialul nu absoarbe apă. Mănuşile rămân uşoare şi călduroase. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Pentru a nu-și pierde eficiența, acest tratament trebuie repetat la fiecare 2-3 spălări, folosind produse speciale, disponibile în magazinele Decathlon.

Membrană impermeabilă

Membrană impermeabilă, formată dintr-un strat de polimer foarte subţire, plasat între căptuşeală şi materialul aflat în contact cu exteriorul. Această membrană formează o barieră împotriva apei şi oferă impermeabilitate totală produsului. În plus, materialul exterior al produsului este supus unui tratament hidrofob ce limitează absorbţia apei. O mănuşă tip cauciuc este etanşă. O mănuşă cu membrană nu va fi suficient de etanşă în condiţii de umiditate extremă.

Rezistenţă la vânt

Toate mănușile Wedze protejează de frig.Vântul amplifică senzația de frig. La o temperatură exterioară de 0 °C și vânt de 20 km/h, temperatura resimțită este de -10 °C. Materialul de protecție împotriva vântului reduce senzația de frig.

Sistem anti-pierdere

Șnur elastic, pentru fixare la încheietură, astfel încât să nu pierdeți mănușile la urcarea în telescaun.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Palmă 100% Poliamidă Umplutură 100% Poliester Încheietura mâinii 100% Poliamidă Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, frig, etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,42 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre