Mănuși schi 500 Bej-Alb Adulți

9999 LEI
8738595

Produs conceput pentru schi, practicare consecventă. Mănuși din material plăcut la atingere, care asigură confort optim.

Mănuși impermeabile, călduroase, ideale pentru confort pe pârtie. Manșetă specială în interior, pentru a evita pătrunderea aerului rece în interior.

Culoare: Bej lăptos / Alb
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Vatelină 200 g/m² pe dosul palmei, 80 g/m² palmă și imitație blăniță. Manşete.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă, cu tratament exterior hidrofob.

Rezistenţă

Poliuretan pe palmă și întăritură pe degetul arătător.

Reglabil

Strângere cu elastic la încheietură.

Utilizare ușoară

Manșete largi, pentru a se putea poziționa pe deasupra sau sub mâneci.

Dexteritate

Nu afectează dexteritatea.

ECODESIGN

Produs cu un impact asupra mediului redus cu 20%, datorită demersurilor de concepere eco.

Informații tehnice

Material tratat hidrofob

Toate mănușile de la Wed'ze sunt tratate hidrofob și nu permit absorbția apei, aceasta alunecând pe suprafața materialului. Astfel, materialul nu absoarbe apă. Mănuşile rămân uşoare şi călduroase. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Pentru a nu-și pierde eficiența, acest tratament trebuie repetat la fiecare 2-3 spălări, folosind produse speciale, disponibile în magazinele Decathlon.

Membrană impermeabilă.

Membrană impermeabilă, formată dintr-un strat de polimer foarte subţire, plasat între căptuşeală şi materialul aflat în contact cu exteriorul. Această membrană formează o barieră împotriva apei şi oferă impermeabilitate totală produsului. În plus, materialul exterior al produsului este supus unui tratament hidrofob ce limitează absorbţia apei. O mănuşă tip cauciuc este etanşă. O mănuşă cu membrană nu va fi suficient de etanşă în condiţii de umiditate extremă.

Rezistenţă la vânt

Toate mănușile Wedze protejează de frig.Vântul amplifică senzația de frig. La o temperatură exterioară de 0 °C și vânt de 20 km/h, temperatura resimțită este de -10 °C. Materialul de protecție împotriva vântului reduce senzația de frig.

Etanșeitate

Mănuși prevăzute cu manșetă specifică în interior. Mănuși plăcute la atingere și confortabile. Aport suplimentar de căldură!

Utilizare

Pentru a vă pune rapid mănuşile, este suficient să trageţi spre interior de chinga de la nivelul încheieturii.

Sistem anti-pierdere

Șnur reglabil pentru fixare la încheietură, pentru a nu risca să pierdeți mănușile la urcarea în telescaun.

Dexteritate

Mănușile asigură dexteritate. Dexteritatea acestora a fost evaluată pe o scară de la 1 la 5, în urma unor teste de pe teren. Dacă dexteritatea mănușilor este 5, acestea asigură o bună manipulare a obiectelor.
Pentru a evalua nivelul de dexteritate al mănușilor, echipa noastră a testat capacitatea de punere și îndepărtare a ochelarilor de schi, reglarea cataramelor clăparilor, deschiderea/închiderea fermoarelor jachetei.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Palmă 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Încheietura mâinii 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 83.4% Polietilenă tereftalată, 14.1% Bumbac, 2.5% Viscoză Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de depozitare.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, frig, etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
9,08 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre