Mănuși prim strat din Lână merinos Trekking la Munte Trek500 Gri Adulți

3999 LEI

Produs conceput pentru trekking la munte. Asigură finețe la atingere și căldură pe vreme rece.

Aceste mănuși tactile cresc temperatura resimțită cu până la 3°C datorită fibrelor din lână merinos (86%). Diametrul de 18,5 microni reduce iritațiile.

Culoare: Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Material principal cu o densitate de 190g/m2 și conceput din 86% lână merinos.

Eficienţă tactilă

Material special pe degetul mare și pe arătător, pentru a putea folosi telefonul

Rezistența la frecare

Firele de lână sunt învelite în poliamidă, pentru rezistență la abraziune.

Dexteritate

Aceste mănuși subțiri permit manevrarea ușoară a obiectelor mici.

Respirabilitate

Materialul din lână permite evacuarea transpirației.

Informații tehnice

Care este dexteritatea mănușilor?

Dexteritatea unei mănuși corespunde capacității de a manevra cu ușurință obiecte. Mănușile au fost evaluate în laborator, pe o scară de la 1 la 5. Cu cât nivelul de dexteritate se apropie de 5, cu atât manipularea obiectelor este mai ușoară.
Am testat în special capacitatea de a îmbrăca și a deschide jacheta/geaca.

Izolare termică

Aceste mănuși prim strat, purtate pe dedesubtul celor de drumeție, asigură un aport suplimentar de căldură, de pînă la 3°C. Corespund unei temperaturi pe care 100% dintre utilizatori au apreciat-o ca fiind acceptabilă.Pentru o protecție optimă, recomandăm purtarea acestor mănuși împreună cu un model mai gros.

Cum se măsoară temperatura în timpul utilizării?

Mănușile sunt testate cu ajutorul unei mâini termice, în laborator, pentru a determina nivelul de căldură, dar și temperatura minimă de utilizare. Temperatura minimă de utilizare este obișnuită în urma unui studiu realizat pe un eșantion de 23 de evaluatori, în timpul mersului, pe temperaturi între 5°C și -20°C și un vânt de 10 km/h. Temperaturi valabile doar în timpul mersului.

Cum protejăm bine mâinile de frig?

Aplicând principiul suprapunerii straturilor, puteți optimiza izolarea termică a mâinilor. Astfel, purtând aceste mănuși prim strat în completarea mănușilor, se formează mai multe straturi de aer, în jurul mâinilor, izolând eficient de frig. În acest scop, este important ca mănușile să fie suficient de mari, pentru a evita ca degetele să fie comprimate. Aceasta compresie încetinește circulația sângelui în zona degetelor, ceea ce nu le mai permite să se mențină calde.

Cum mențineți mâinile calde prin vestimentație adaptată?

În timpul activităţii, corpul creează căldură, păstrată datorită izolării termice a vestimentaţiei. acă aceasta este inadaptată, corpul se răcește și circulația sângelui la extremități (dintre care mâinile) se reduce, pentru a menține trunchiulcald. Astfel, vestimentația poate juca un rol important în optimizarea confortului termic de la nivelul mâinilor.

Originea lânii

Utilizăm exclusiv lână ce provine de la oile din rasa Merinos, crescute în ferme din Africa de Sud și tunse responsabil. Am decis să facem un parteneriat cu un grup de crescători (konsortium Merino) pentru a asigura respectarea bunăstării animalelor și a mediului. Avem astfel un istoric complet care ne permite să garantăm originea lânii.

Întreținere lână merinos

Recomandăm spălarea la 30°, program normal, de preferat cu detergent lichid. A nu se usca folosind surse directe de căldură, ci lăsându-le într-un loc uscat. Acestea riscă să se deformeze sau deterioreze fibrele naturale! A nu se usca niciodată automat.

Atenție!

Aceste mănuși prim-strat nu protejează împotriva unui virus sau a microbilor.

Garanție

2 ani

Greutate

3XS/2XS : 0.03 kg
XS/S : 0.028 kg
M/L : 0.032 kg
XL/XXL : 0.034 kg
Pereche

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 86% Lână, 10% Poliamidă, 4% Elastan Material intercalat 82% Poliester, 18% Elastan Petic 48% Polibutilen tereftalat, 45% Poliester, 7% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

Schi fond, schi de tură, mers nordic sau sportiv.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Mănuși prim strat din Lână merinos Trekking la Munte Trek500 Gri Adulți
Mănuși prim strat din Lână merinos Trekking la Munte Trek500 Gri Adulți
Mănuși prim strat din Lână merinos Trekking la Munte Trek500 Gri Adulți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,89 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii