FORCLAZ

Mănuși prim strat din Lână merinos Trekking la Munte MT500 Bordo Adulți

5499 RON
Ref. : 8555764

Aceste mănuși tactile cresc temperatura resimțită cu până la 3°C datorită fibrelor din lână merinos (86%). Diametrul de 18,5 microni reduce iritațiile.

Produs conceput pentru trekking la munte. Asigură finețe la atingere și căldură pe vreme rece.

Culoare: Vișiniu închis

 • 3XS/2XS 10
 • XS/S 10
 • M/L 10
 • XL/XXL 10
+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Material principal cu o densitate de 190g/m2 și conceput din 86% lână merinos.

  Eficienţă tactilă

  Permit utilizarea unui ecran tactil fără scoaterea mănușilor.

  Rezistența la abraziune

  Firele de lână sunt învelite în poliamidă, pentru rezistență la abraziune.

  Extensibilitate

  Includ elastan.

  Respirabilitate

  Materialul din lână permite evacuarea transpirației.

  Imagini

  Mănuși prim strat din Lână merinos Trekking la Munte MT500 Bordo Adulți

  Informații tehnice

  Care este dexteritatea mănușilor?

  Dexteritatea unei mănuși corespunde capacității de a manevra cu ușurință obiecte. Mănușile au fost evaluate în laborator, pe o scară de la 1 la 5. Cu cât nivelul de dexteritate se apropie de 5, cu atât manevrarea obiectelor este mai ușoară.
  Am testat în special capacitatea de a îmbrăca și a deschide jacheta/geaca.

  Izolare termică

  Aceste mănuși prim strat, purtate pe dedesubtul celor de drumeție, asigură un aport suplimentar de căldură, de pînă la 3°C. Corespund unei temperaturi pe care 100% dintre utilizatori au apreciat-o ca fiind acceptabilă.Pentru o protecție optimă, recomandăm purtarea acestor mănuși împreună cu un model mai gros.

  Cum se măsoară temperatura în timpul utilizării?

  Mănușile sunt testate cu ajutorul unei mâini termice, în laborator, pentru a determina nivelul de căldură, dar și temperatura minimă de utilizare. Temperatura minimă de utilizare este obișnuită în urma unui studiu realizat pe un eșantion de 23 de evaluatori, în timpul mersului, pe temperaturi între 5°C și -20°C și un vânt de 10 km/h. Temperaturi valabile doar în timpul mersului.

  Cum protejăm bine mâinile de frig?

  Aplicând principiul suprapunerii straturilor, puteți optimiza izolarea termică a mâinilor. Astfel, purtând aceste mănuși prim strat în completarea mănușilor, se formează mai multe straturi de aer, în jurul mâinilor, izolând eficient de frig. În acest scop, este important ca mănușile să fie suficient de mari, pentru a evita ca degetele să fie comprimate. Aceasta compresie încetinește circulația sângelui în zona degetelor, ceea ce nu le mai permite să se mențină calde.

  Cum mențineți mâinile calde prin vestimentație adaptată?

  În timpul activităţii, corpul creează căldură, păstrată datorită izolării termice a vestimentaţiei. Dacă aceasta este inadaptată, corpul se răcește și circulația sângelui la extremități (dintre care mâinile) se reduce, pentru a menține trunchiul cald. Astfel, vestimentația poate juca un rol important în optimizarea confortului termic de la nivelul mâinilor.

  Originea lânii

  Utilizăm exclusiv lână ce provine de la oile din rasa Merinos, crescute în ferme din Africa de Sud și tunse responsabil. Am decis să facem un parteneriat cu un grup de crescători (konsortium Merino) pentru a asigura respectarea bunăstării animalelor și a mediului. Avem astfel un istoric complet care ne permite să garantăm originea lânii.

  Întreținere lână merinos

  Recomandăm spălarea la 30°, program normal, de preferat cu detergent lichid. A nu se usca folosind surse directe de căldură, ci lăsându-le într-un loc uscat. Acestea riscă să se deformeze sau deterioreze fibrele naturale! A nu se usca niciodată automat. Pentru mai multe informații: https://sfaturi.decathlon.ro/cum-spalam-echipamentul-din-lana-merinos

  Atenție!

  Aceste mănuși prim-strat nu protejează împotriva unui virus sau a microbilor.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  3XS/2XS : 0.03 kg
  XS/S : 0.028 kg
  M/L : 0.032 kg
  XL/XXL : 0.034 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 86% Lână, 10% Poliamidă, 4% Elastan Material intercalat 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan Ecuson 48% Polibutilen tereftalat, 45% Polietilenă tereftalată, 7% Elastan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

  Restricții de utilizare

  Schi fond, schi de tură, mers nordic sau sportiv.

  TESTE

  Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri