Mănuși Golf negru damă

7999 LEI
8543425

Produs conceput pentru a asigura aderență în timpul practicării de golf pe vreme ploioasă.

Aderență chiar și pe ploaie!

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aderență

Pielea sintetică oferă o rezistenţă excelentă la ploaie.

Informații tehnice

CU CÂT MĂNUȘILE TALE SUNT MAI UMEDE, CU ATÂT OFERĂ O ADERENȚĂ MAI MARE!

Avantajul mănușilor de ploaie este acela de a asigura o bună aderență a mâinilor pe crosă și nu de a avea mâinile uscate. Mănușile de ploaie Inesis sunt confecționate din piele de căprioară. Acest material este uimitor: oferă o aderență maximă atunci când este umed! Prin urmare, îți recomandăm să umezești bine mănușile de ploaie pentru a beneficia de avantaje.

Conceptul Inesis

Dezvoltăm produsele noastre pentru a oferi confort indiferent de nivelul de practică. Echipa noastră de pasionaţi de golf concepe produsele INESIS în urma observării jucătorilor şi ţinând cont de părerile acestora.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Dosul mâinii 72% Polietilenă tereftalată, 28% Poliamidă Palmă 94% Polietilenă tereftalată, 6% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

După utilizare, se păstrează într-un loc uscat, pentru a evita impregnarea mirosurilor neplăcute. Dacă este umedă, mănuşa se lasă la uscat, înainte de a fi pusă în rucsac.

TESTE

Produs testat pentru rezistență prin teste anti abraziune.Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma cerinţele exigente referitoare la calitate.

Aprobat de

Ne dorim ca produsele să fie apreciate de jucătorii de golf.Ţinem cont de părerile şi sesizările făcute asupra produselor noastre, acţionând în consecinţă, pentru ca rezultatele testelor să fie satisfăcătoare.Puteţi consulta părerile despre produs şi ne puteţi ajuta să îl perfecţionăm, prin exprimarea părerilor dumneavoastră.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,39 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre