Mănuși Golf Bleumarin Damă

7999 LEI
8543639

Produs conceput pentru a asigura aderență în timpul jocului de golf.

Aderență chiar și pe ploaie!

Culoare:

Bleumarin

Mărime: Ghid de mărimi
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aderență

Pielea sintetică oferă o rezistenţă excelentă la ploaie.

Informații tehnice

Istoricul produsului

Materialul asigură aderență mai bună pe timp de ploaie.

Conceptul Inesis

Dezvoltăm produsele noastre pentru a oferi confort indiferent de nivelul de practică. Echipa noastră de pasionaţi de golf concep produsele INESIS, în urma observării jucătorilor şi ţinând cont de părerile acestora.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Dosul mâinii 72% Polietilenă tereftalată, 28% Poliamidă Palmă 94% Polietilenă tereftalată, 6% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

După utilizare, se păstrează într-un loc uscat, pentru a evita impregnarea mirosurilor neplăcute. Dacă este umedă, mănuşa se lasă la uscat, înainte de a fi pusă în rucsac.

TESTE

Produs testat pentru rezistență prin teste anti abraziune.Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma cerinţele exigente referitoare la calitate.

Aprobat de

Ne dorim ca produsele să fie apreciate de jucătorii de golf.Ţinem cont de părerile şi sesizările făcute asupra produselor noastre, acţionând în consecinţă, pentru ca rezultatele testelor să fie satisfăcătoare.Puteţi consulta părerile despre produs şi ne puteţi ajuta să îl perfecţionăm, prin exprimarea părerilor dumneavoastră.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,94 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii