Mănuși din polar reciclat Trekking la munte MT100 Negru Adulți

2999 LEI

Produs conceput pentru a proteja mâinile de frig, în timpul practicării de trekking la munte, pe vreme rece.

Polarul este un material ușor, ce se usucă rapid. Călduros și ușor. Aceste mănuși din 100% poliester reciclat asigură un bun nivel de aderență și dexteritate.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Grosimea polarului are o densitate de 200g/m2. Nivel de căldură 2/5.

Rezistența la frecare

Palmă și degete cu înveliș care reduce abraziunea.

Dexteritate

Asigură o bună agilitate a mâinilor. Nu sunt tactile.

Respirabilitate

Materilul din poliester evacuează transpirația și menține mâinile uscate.

Viteza de uscare

Datorită materialului din polar, mănușile se usucă repede în aer liber.

ECODESIGN

Materialul este din 100% poliester reciclat.

Informații tehnice

Prim Preț Tehnic

Mănușile sunt tehnice, concepute pentru a respecta mediul înconjurător. Raport căldură-confort. Mănușile nu sunt tactile, dar oferă dexteritate optimă în manipularea accesoriilor pentru drumeție și bivuac.

Cum se măsoară temperatura în timpul utilizării?

Produsele sunt testate în laborator pe o mână termică. Temperatura minimă de utilizare este determinată în urma unui studiu realizat pe un eșantion de 23 de evaluatori, în timpul deplasării, pe temperaturi între 5°C și -20°C și un vânt de 10 km/h. Temperaturi valabile doar în timpul mersului. Mănușile din polar MT100 sunt evaluate la un nivel de căldură de 2 din 5. Temperatură recomandată:8°C.
Temperatură limită: 3°C.

Cum protejăm bine mâinile de frig?

Puteți purta mănușile prim-strat în timpul trekking-ului și vor acționa precum articolele de îmbrăcăminte termică. Acest sistem cu mai multe straturi asigură crearea mai multor straturi de aer în jurul mâinilor, izolându-le eficient de frig!Alegeți mănuși suficient de mari pentru a evita ca degetele să fie foarte strânse. Fiind foarte strânse, compresia va încetini circulația sânglui la nivelul degetelor.

Cum mențineți mâinile calde prin vestimentație adaptată?

În timpul activităţii, corpul creează căldură, păstrată datorită izolării termice a vestimentaţiei. Dacă aceasta este inadaptată, corpul se răcește și circulația sângelui la extremități (dintre care mâinile) se reduce, pentru a menține trunchiul cald. Astfel, vestimentația poate juca un rol important în optimizarea confortului termic de la nivelul mâinilor.

Aceste mănuși protejează de vânt?

Mănușile MT100 nu protejează de vânt. Ştiaţi că vântul intensifică senzaţia de frig? Astfel, temperatura exterioară de 0° va fi percepută de corp la -10°, la o viteză a vântului de 20 km. Materialele cu protecție împotriva vântului permit diminuarea efectelor de răcire, provocate de vânt sau de viteza relativă a activității sportive. Vă recomandăm să completați vestimentația cu mănușile Trek500 impermeabile și cu protecție împotriva vântului, care pot fi purtate peste acestea.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,88 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre