Mănuși din Polar Negru SH100 Negru Copii 4-14 ani

999 LEI
8369957

Produs conceput pentru a proteja de frig în timpul drumețiilor pe zăpadă.

Călduroase și rezistente. Concepute dintr-un polar obținut din poliester reciclat.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 9 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort: 0 - 5°C. Material din polar cu densitate de 140g/m².

Respirabilitate

Materialul din poliester permite evacuarea vaporilor de apă.

Viteza de uscare

Datorită materialului din polar, mănușile se usucă repede în aer liber.

Informații tehnice

Cum protejează aceste mănuși de temperaturile scăzute?

Noi realizăm teste termice pe baza măsurării temperaturii pielii de la nivelul degetelor și colectăm senzația de confort termic al copilului, în funcție de mănușa purtată și de temperatura exterioară. Acest test se bazează pe practicarea de schi și drumeție pe zăpadă. Intervalul de temperatură este calculat astfel încât 70% dintre utilizatori să aibă o senzație termică de confort.

Cum protejează materialul din polar împotriva frigului?

Asigură confort termic datorită volumului. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea naturală de izolare. Materialul nu permite aerului să iasă.

Cum protejăm bine mâinile de frig?

Puteți purta mănușile prim-strat în timpul drumețiilor și vor acționa precum articolele de îmbrăcăminte termică. Acest sistem cu mai multe straturi asigură crearea mai multor straturi de aer în jurul mâinilor, izolându-le eficient de frig!Alegeți mănuși suficient de mari pentru a evita ca degetele să fie foarte strânse. Compresia încetinește circulația sângelui, ceea ce poate contribui la răcirea mâinilor.

Cum mențineți mâinile calde prin vestimentație adaptată?

În timpul activităţii, corpul creează căldură, păstrată datorită izolării termice a vestimentaţiei. acă aceasta este inadaptată, corpul se răcește și circulația sângelui la extremități (dintre care mâinile) se reduce, pentru a menține trunchiulcald. Astfel, vestimentația poate juca un rol important în optimizarea confortului termic de la nivelul mâinilor. Dacă nu sunteți siguri în alegerea mărimii, este mai bine să achiziționați o pereche de mănuși cu un număr mai mare.

Mănușile au fost udate de ploaie?

În acest caz, uscați mănușile într-un loc uscat, fără a le apropia de o sursă de căldură. Acestea riscă să se deformeze sau deterioreze fibrele naturale!

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

În acest produs am integrat 100% poliester reciclat. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că pe lângă a fi tehnic, acest produs a fost conceput ținând cont de impactul său asupra mediului. Pe scurt: firul de poliester este fabricat din petrol. A utiliza poliester reciclat înseamnă a recupera, a transforma produsele destinate a fi aruncate, cum ar fi resturile de producție sau peturile de plastic, în loc de a utiliza noi resurse petroliere.

Garanție

2 ani

Greutate

4 - 6 ani : 0.014 kg
8 - 10 ani : 0.018 kg
12-14 ANI : 0.02 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
0,86 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre