Mănuși de iarnă golf bărbați negru

9999 LEI
8543418

Produs conceput pentru golf pe vreme rece.

Jucați golf și pe timp de iarnă! Mănușile rămân foarte flexibile pentru a asigura un grip bun, fiind în același timp și călduroase.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Polarul și pielea suedeză sunt materiale eficiente împotriva frigului.

Aderență

Pielea suedeză plasată pe palmă este flexibilă, pentru libertate de mișcare.

Informații tehnice

Istoricul produsului

În practicarea de golf pe timp de iarnă este foarte important să aveți mâinile la căldură. Dacă mâinile se răcesc, crosa devine greu de ținut și controlat.Din acest motiv, echipa noastră a conceput această pereche de mănuși din materiale flexibile și subțiri, pentru ca prinderea să fie acceași ca în cazul utilizării unei mănuși clasice.

Condiții de utilizare

Pentru conservarea căldurii, vă recomandăm să păstrați mănușile uscate. Echipa noastră a ales pielea suedeză, întrucât este călduroasă. Cu toate acestea, ca în cazul oricărui produs din piele, nu se recomandă a se purta umede. Tratamentul hidrofob vă ajută să vă mențineți mâinile uscate atunci când adunați mingea sau teurile sunt pe un teren umed.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Palmă 100% Piele de capră Dosul mâinii 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

Restricții de utilizare

A nu se utiliza ude.

TESTE

Echipa noastră de pasionaţi din Inesis Golf Park, din nordul Franţei. Tot anul, echipa noastră concepe produse practice, simple şi tehnice. Acestea sunt testate în condiţii de joc reale, pentru a putea îmbunătăţi permanent performanţele produselor.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,39 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii