Mănuşi Ciclism 500 Iarnă Negru

9999 LEI

Produs conceput pentru ciclism pe timp de toamnă sau iarnă ( temperaturi cuprinse între 6°C și 11°C).

Ideale pentru ciclism pe timp de toamnă și iarnă. Asigură un nivel bun de confort!

Culoare: Negru / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Izolare bună împotriva frigului (6°-11°C).

Protecție vânt

Material exterior anti-vânt.

Hidrofobie

Materialul exterior protejează de ploaie ușoară.

Confortul în timpul pilotajului

Inserții din spumă.

Conectivitate

Funcţie "touch screen", pentru a utiliza smartphone-ul fără a scoate mănuşile.

Confort

Croială specifică ciclismului.

Informații tehnice

Căldura produsului

Capacitatea unui produs de a proteja de frig depinde de rezistența termică și de permeabilitatea la aer a materialului. Cu cât rezistența termică este mai mare, cu atât produsul reține mai bine căldura generată de corp în timpul deplasării cu bicicleta. În funcție de intensitatea efortului, transpirația mâinilor poate provoca o senzație de frig. Vă recomandăm un efort moderat pe vreme rece.

Hidrofobie material

Impermeabilitatea este capacitatea unui material de a opri pătrunderea apei. Hidrofobia unui material este capacitatea materialului de a lăsa apa să curgă pe suprafața acestuia. Produsul nu se impregnează cu apă, se usucă ușor și nu se îngreunează. Hidrofobia poate avea un efect pozitiv anti-murdărire. Această hidrofobie se obține printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului.Acesta nu este un produs impermeabil.

Sfaturi de întreținere

A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se folosi puțin detergent. A nu se folosi balsam. A se usca în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

Teste produse

Echipa noastră care concepe produsele are sediul la campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru îmbunătățirea confortului în ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatorului. Le testăm apoi pe teren, pentru că suntem convinși că doar evaluarea în condiții reale de utilizare ne permite să evoluăm în permanență.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Căptuşeală 100% Poliester Palmă 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Material principal: strat exterior 94% Poliester, 6% Poliuretan

Aprobat de

Echipa Triban și testerii noștri pot fi găsiți pe Facebook, Instagram sau Strava!

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,52 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii