Mănușă Rezistentă GOLF Alb/Negru Damă Stângace

3999 LEI
8543487

Produs conceput pentru golf (nivel începător). Mănușa se poartă pe mâna dreaptă, dacă sunteți stângaci.

Datorită materialului rezistent, mănușa asigură confort și aderență optimă.

Culoare:

Alb / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă

Materialul întărit asigură rezistență.

Extensibilitate

Mănușa se adaptează formei mâinii datorită elastanului.

Informații tehnice

Pe ce vreme trebuie folosită mănușa?

Se recomandă utilizarea mănușii pe vreme uscată. În caz de ploaie în timpul jocului de golf, se recomandă uscarea naturală a mânușii, în aer liber, evitând sursele de căldură.

Produs conceput pentru dumneavoastră

Sfaturile şi observaţiile dvs. ne ajută la conceperea unei mănuşi, ce îmbină confortul cu rezistenţa.
Am îmbunătățit rezistenţa dezvoltând un material sintetic nou și întărind pielea din zona de frecare cea mai sensibilă. Confortul a fost îmbunătățit prin adăugarea de elastan pe dosul palmei, pentru a elibera presiunea în timpul strângerii gripului.

De ce practicanții de golf folosesc doar o mănușă?

Purtarea mânușii în timpul jocului de golf este esențială. Aceasta se poartă pe mâna care nu este directoare (stânga dacă sunteți dreptaci și invers). Mănușa are două avantaje: asigură aderență pe mânerul crosei, pentru a oferi susținere și protejează mâinile împotriva posibilelor iritații.

Echipa Inesis

Dezvoltăm produsele noastre pentru a oferi confort indiferent de nivelul de practică. Echia noastră de pasionaţi de golf concep produsele INESIS în urma observării jucătorilor şi ţinând cont de părerile acestora.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Strat protector 100% Poliuretan Material principal 100% Poliamidă Dosul mâinii 100% Poliamidă Material intercalat 85% Poliamidă, 15% Elastan Petic 100% Piele de capră

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Pentru o durată de viaţă prelungită a mănuşilor, se recomandă spălarea manuală, cu apă rece şi fără săpun. A se usca în aer liber, pe o suprafaţă plată.

TESTE

Produs testat prin procese de spălare și uscare consecutive, pentru verificarea rezistenței formei și culorilor. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma cerinţele exigente referitoare la calitate.

Aprobat de

Echipa noastră de pasionaţi din Inesis Golf Park, din nordul Franţei. Tot anul, echipa noastră concepe produse practice, simple şi tehnice. Acestea sunt testate în condiţii de joc reale, pentru a putea îmbunătăţi permanent performanţele produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri