INESIS

MĂNUȘĂ GOLF CABRETTA 900 Dreptace Alb Damă

8499 RON
Ref. : 8540214

Ai uitat deja că porți o mănușă? Datorită materialului său, garantăm flexibilitate maximă și senzații în jocul tău.

Produs conceput pentru jucătoarele de nivel avansat de golf, care caută senzații. Aceasta se poartă pe mâna stângă dacă ești dreptace.

Culoare: Alb

 • S 10
 • M 10
 • L 10
+ 84 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Respirabilitate

  Pielea cabretta cu microperforații este un material foarte respirant în mod natural.

  Fineţe la atingere

  Datorită pielii cabretta, care aduce un plus de flexibilitate.

  Aderență

  Prindere excelentă, datorită materialului din piele cabretta.

  Adaptare la conformație

  Adaptată Ia forma mâinii datorită elasticității naturale a pielii.

  Informații tehnice

  Alegerea mănușii

  Mănușa noastră Tour, recomandată pentru jucătorul de golf de nivel avansat (index < 15), îți va permite să te proiectezi la fiecare lovitură. Obiectivul este acela de a avea un material care să îți permită să ai aceleași senzații ca și cum nu ai avea nicio mănușă, cu multă flexibilitate, senzația de moale și aderență pe grip. Prin urmare, trebuie să fie perfect adaptată mâinii tale.

  Este normală uzura mănușii mele?

  Este normal ca mănușa ta să se deterioreze cu timpul. Frecvența cu care joci golf influențează durata de viață a mănușii. Durata de viață teoretică a mănușii tale este de 2 luni, cu o frecvență a utilizării de 2 ori pe săptămână. O utilizare intensivă și/sau condiții climatice necorespunzătoare deteriorează calitatea materialului și diminuează durata de viață a produsului.

  Lea, designer-ul nostru, adaugă detalii estetice la mănușa de golf Tour

  „Produsul este alb pentru că este codul de identitate al mănușii experte într-un design clasic și pur. Vei descoperi codurile de identitate Inesis pe butonieră (partea superioară a mănușii care îți permite să o ajustezi).”

  Detaliile care fac diferenţa

  „Am lucrat pentru a avea o mănușă care să ajungă suficient de sus pe încheietura mâinii, pentru a reduce fragilitatea rezistenței mănușii, evitând să tragem de ea.De asemenea, am adăugat o bandă elastică acoperită cu burete (în interiorul mănușii, la nivelul încheieturii mâinii) pentru o mai mare moliciune, pentru a nu avea senzația de a avea ceva neplăcut pe piele.

  Absența elementului de marcare a mingii, o alegere asumată

  Cea mai mare parte a jucătorilor de nivel avansat își scot mănușa pentru crosa putter. Prin urmare, prezența unui element magnetic de marcare a mingii ar fi inutilă.

  Marca Inesis

  Dezvoltăm produsele noastre pentru a oferi confort indiferent de nivelul de practică. Echipa noastră de pasionaţi de golf concep produsele INESIS în urma observării jucătorilor şi ţinând cont de părerile acestora.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Piele de ovine

  Aprobat de

  Echipa noastră de pasionaţi din Inesis Golf Park, din nordul Franţei. Tot anul, echipa noastră concepe produse practice, simple şi tehnice. Acestea sunt testate în condiţii de joc reale, pentru a putea îmbunătăţi permanent performanţele produselor.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri