Cum se prepară mâncarea deshidratată?
Deschideți plicul și apropiați cele 2 extremități până când acestea se ating. A se umple cu apă până la nivelul 5 (200ml). Amestecați, iar apoi închideți plicul. Așteptați timp de 8 minute, iar apoi amestecați cu tacâmurile și savurați.
Cantitatea de apă poate fi adaptată în funcție de preferințe.
Odată rehidratată, puteți, de asemenea, să faceți o chiftea și apoi să o prăjiți la tigaie.Tu ești bucătarul!
Liofilizare sau deshidratare?
Aceste două procedee sunt inspirate din natură. Rețin apa din conținutul alimentelor pentru a le conserva mai mult timp, prin uscare la frig sau la căldură.Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (colngelare) la o stare gazoasă.
Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.
Quinoa cu leguminose
Aliment rehidratat, gata în 8 minute! Reţetă şi cantitate adaptată activităţilor sportive în aer liber.Fabricat în Franța.
Greutate și dimensiuni
Greutate rehidratat: 320 g.
Greutate uscat: Greutate: 120 grame. Greutate ambalaj:12 g. Dimensiuni ambalaj: 17,5 x 18,5 x 6 cm.
Greutate totală: 132 g cu ambalaj.
Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.
Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.
Valoare nutrițională
Valori nutriționale: 100 g | 120 g (=1 porție)
Valori energetice: 1607 kJ - 383 kcal | 1928 kJ - 460 kcal.
Grăsimi: 10,0 g | 12,0 g, dintre care acizi grași saturați: 4,2 g | 5,0 g. Glucide: 48,0 g | 58,0 g, dintre care zaharuri: 8,5 g | 10,0 g.
Fibre: 13,0 g | 16,0 g. Proteine: 19,0 g | 23,0 g.
Sare: 1,4 g | 1,7 g.