Maiou Baschet TS500 Dunk Negru Bărbați

4499 LEI

Produs conceput pentru antrenamentele de baschet în exterior sau în interior.

Material ușor și fin la atingere. Evacuează rapid transpirația datorită materialului respirant, care menține pielea uscată în timpul practicării.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Respirabilitate

Menține pielea uscată! Materialul absoarbe și evacuează umiditatea.

Lejeritate

Material ușor care asigură libertate de mișcare.

Informații tehnice

Menține pielea uscată în timpul antrenamentului!

Materialul sintetic (100% poliester) asigură o evacuare bună a transpiraţiei (notă de laborator: 4 stele din 5, conform protocolului de laborator), pentru a menține pielea uscată.

Mereu pregătit pentru joc, datorită uscării rapide!

100% poliester, ce se usucă rapid.

Cine concepe produsele de baschet Tarmak?

Echipa noastră de pasionaţi a conceput gama TARMAK dedicată jucătorilor de baschet. Concepem şi testăm produsele pentru a răspunde exigenţelor jucătorilor. Scopul: confort pe teren!

Știați că produsele TARMAK sunt testate pe teren?

Echipa de concepere a produselor TARMAK se află la Kipstadium, în nordul Franţei. Ea caută în permanenţă moduri de a îmbunătăţi confortul în timpul jocului de baschet.Toate produsele noastre sunt concepute din materiale a căror calităţi au fost validate. Toate modelele au fost testate în condiții reale de practică şi sunt îmbunătăţite datorită părerilor dumneavoastră.

Descoperă sfaturile noastre sportive despre baschet pentru echipament și antrenament!

Tarmak concepe echipamente de baschet pentru practicare ocazională şi consecventă.Descoperă toate sfaturile noastre pentru antrenament sau joc. https://sfaturi.decathlon.ro/

Impactul asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Le puteți compara! Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Se recomandă depozitarea într-un loc uscat. A nu se lăsa în geanta de sport după utilizare.

TESTE

Acest maiou a fost testat în prealabil de către jucători de baschet, în condiţii reale de practică. Produsul a fost supus unor teste de spălare și uscare, pentru a verifica rezistența în timp a formei și a culorilor. Astfel, ne asigurăm că produsele noastre se încadrează în standardele noastre de calitate.

Aprobat de

Jucători de baschet, parteneri tehnici din Pro A și Pro B.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,08 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii