Maiou Drumeție în Natură NH500 Kaki Damă

4499 LEI −35%
2899 LEI
*De la ‪28.10.2022‬, în limita stocului disponibil
8582423

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes, în pădure sau pe litoral, practicare consecventă.

Materialul din bumbac, poliester reciclat și Lyocell asigură finețe la atingere. Spate deschis și inserție jacquard ventilată, pentru temperaturi ridicate!

Culoare:

Kaki cenuşiu

Mărime: Ghid de mărimi
+ 28 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Confort

Ușor și moale în contact cu pielea, datorită lyocellului și bumbacului reciclat.

Viteza de uscare

Material jacquard pe spate și în față. Fibre din poliester reciclat.

Adaptare la conformație

Croială largă și mai lungă la spate. Disponibil în 7 mărimi: XS - 3XL.

Lejeritate

Greutate: 101 g pentru mărimea M.

ECODESIGN

Maiou conceput din 20% bumbac reciclat.

Informații tehnice

Am redus impactul acestui produs asupra mediului

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco și utilizarea a 3 fibre prietenoase cu mediul: bumbac reciclat, poliester reciclat și lyocell.

De ce am ales să utilizăm bumbac reciclat?

Pentru a păstra rezistența, performanța și finețea la atingere a produselor noastre pentru drumeție la munte, am integrat în bumbacul virgin 30% bumbac reciclat, provenit din pierderile industriale sau textilele aflate la sfârșit de viață. Această metodă reduce astfel impactul asupra noilor culturi de fibre de bumbac. Maioul conține 20% din bumbac reciclat!

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând peturi de plastic sau materiale textile folosite pentru a produce poliester, reducem utilizarea resursele provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului special conceput pentru drumeții. Maioul conține 37% din poliester reciclat!

De ce am ales să utilizăm lyocell?

Lyocell-ul este o fibră 100% celulozică și biodegradabilă, produsă din miez de copac (în principal din eucalipt, dar și din stejar sau mesteacăn) într-un circuit aproape închis. Fabricarea se face pentru a respecta mediul înconjurător, utilizând solvenți non-toxici și reciclabili. Maioul conține 33% fibre celulozice (Lyocell).

Mărimi disponibile: XS - 3XL.

Prioritatea noastră este Prioritatea noastră este să producem articole care să se adapteze tuturor conformațiilor.Pentru ca toți practicanții să se poată bucura de drumeții în deplin confort. Din acest motiv maioul este disponibil pe mărimi de la XS la 3XL.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 39% Polietilenă tereftalată, 31% Lyocel, 30% Bumbac Material intercalat 36% Lyocel, 35% Polietilenă tereftalată, 29% Bumbac

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita împachetat, într-un loc uscat.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie. Această localizare permite validarea produselor în natură. Acest maiou de drumeție a fost supus unor teste de abraziune. Înainte de a fi ales, materialul maioului a fost testat în laboratorul Decathlon Sportslab. După concepere, maioul a fost purtat cu un rucsac încărcat, timp de 10 ore, în mers activ.

Aprobat de

A fost testat și aprobat în luna aprilie de către un grup de testare în timpul unei drumeții de o zi pe traseele de pe litoral de pe insula Reunion. Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,64 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii