Maiou de hochei pe iarbă FH910 Intensitate ridicată Ixelles fete

14999 LEI

Produs conceput pentru o fată care caută un maiou de hochei pe iarbă, de intensitate ridicată, în culorile clubului său.

Maiou de hochei respirant, adaptat mişcărilor de hochei.

Culoare:

Verde

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Croială concepută pentru mişcările de hochei, cu guler mandarin și material din elastan.

Respirabilitate

Material din poliester.

Ventilare

Țesătură de plasă prezentă pe laterale și în partea de sus a spatelui

Confort

Plăcută la atingere și foarte flexibilă.

Lejeritate

Material 165g/m²

Viteza de uscare

Material din poliester.

Informații tehnice

Descriere detaliată a produsului (1)

Dublu material. Material principal: 83% poliester și 17% elastan. Material secundar: 100% poliester la inserțiile de sub braț și de pe laterale, pentru ventilare, prin structura tip mesh.Libertatea de mișcare și confortul se datorează materialului principal. Protecție UV. Țesătura lejeră permite evacuarea transpirației. Foarte plăcută la atingere. Guler mandarin.

Detalii marcă

Acest maiou a fost conceput de echipa noastră de dezvoltare a produselor, compusă din pasionații de hochei (șefi de produs, designeri, ingineri, stiliști, tehnicieni de prototipuri și laborator, Jill Boon și Berta Bonastre), jucători din cluburile partenere sau din comunitatea noastră și specialiști ai materialelor și ai procesului de fabricare a produselor Decathlon.

Informaţii

Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

Produs validat de practicanți (1)

Jill Boon [fostă căpitan și 302 caps în echipa națională a Belgiei, olimpică (Londra 2012), jucătoare Royal Racing Club Bruxelles (Belgia)]; Berta Bonastre [jucătoare în echipa națională a Spaniei, medaliată cu bronz la Cupa Mondială 2018 și Campionatul European 2019, olimpică (Rio 2016), va participa la Tokyo 2021 și jucătoare la Club Egara (Spania)],

Produs validat de practicanți (2)

Thomas Briels [căpitanul echipei naționale din Belgia, triplu olimpic (Pékin 2008, Londra 2012, Rio 2016), vicecampion olimpic la Rio și va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, campion mondial 2018, campion european 2019, căpitan la Oranje-Rood (Olanda)] și Victor Charlet [căpitan al echipei din Franța, jucător la Waterloo Ducks (Belgia), a participat la Cupa Mondială 2018].

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 83% Polietilenă tereftalată, 17% Elastan Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată

TESTE

Produsele noastre sunt testate în laborator şi pe teren, în condiţii reale de joc, de către echipa noastră.

Aprobat de

Jill Boon (Belgia), Berta Bonastre (Spania), Thomas Briels (Belgia) și Victor Charlet (Franța).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
12,1 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii