Maiou 500 fitness regular bumbac bărbați

2799 LEI

Produs conceput pentru fitness. Asigură libertate de mișcare! Ideal pentru activitățile sportive însă poate fi folosit și pentru activitățile de zi cu zi.

Croială dreaptă, guler rotund, material respirant și plăcut la atingere! Maioul acoperă umerii și este ideal pentru antrenamente!

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 27 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Extensibilitate

Elastanul asigură libertate de mişcare.

Fineţe la atingere

Majoritatea fibrelor sunt din bumbac și asigură flexibilitate și confort.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpirației.

Informații tehnice

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 63% Bumbac, 34% Poliester, 3% Elastan

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate ale produsului.
Inginerii noștri efectuează sesiuni de testare a produselor de către utilizatori. Pentru șefii de produs, părerile utilizatorilor sunt foarte importante pentru îmbunătățirea produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,06 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii