Lumină spate LED RL 510 USB

4999 LEI
Cod produs: 8577919

Produs conceput pentru îmbunătățirea vizibilității ciclistului în spate. Ușor de folosit, grație sistemului de fixare cu elastic.

Lumină foarte puternică, încărcare USB, pe LED. Fabricată în Franţa.Lumină spate fabricată în Franţa. Este în conformitate cu codul rutier din Franța și Germania (unul din codurile cele mai exigente).

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Vizibilitate

Vizibilitate

Putere: 3 lumeni. Vizibilă la 220°. Mod fix.În conformitate cu codul rutier.

Autonomie

Autonomie

Mod fix 5h30. Nu prezintă mod intermitent.Încărcare prin USB.

Polivalență

Polivalență

Fixare elastic pentru tubul de șa + clips pentru cască și echipamente.

Etanșeitate

Etanșeitate

IPX 4: rezistă la stropi de apă, la ploaie puternică și continuă.

Informații tehnice

Siguranță

Ca urmare a schimbărilor realizate între ciclişti şi alţi aprticipanţi la trafic (conducători auto, pietoni), echipa noastră a definit funcţiile optime pentru vizibilitatea cicliştilor. Un obiectiv: siguranţa ciclistului. Echipată cu lentilă specifică, asigură vizibilitate la 220°! Focalizează lumina. Lumină omologată, care asigură o mai bună vizibilitate în comparație cu luminile neomologate.

Fixare

Indiferent că vă doriți să o fixați pe tija de șa sau pe cască, lumina RL 510 se adaptează oriunde doriți. Prevăzută cu un clips, acesta poate fi atașată oricărei căști BTWIN și altor accesorii compatibile cu bicicleta.

Reîncărcare prin USB

Indicatorul de baterie slabă se declanșează cu 30 de minute înainte de oprirea completă a luminii. Este vorba despre martorul roșu intermitent. Sunt necesare 2 ore pentru a reîncărca complet bateria, cu ajutorul cablului micro USB, la o priză 5V 500mAh.

Întreținere lumini

O lungă perioadă de neutilizare a produsului poate provoca blocarea de siguranță a bateriei LiPo. Reîncărcați-le la 3-4 luni chiar dacă nu le utilizați. Evitați depozitarea luminilor în frig pentru o perioadă lungă de timp. Bateriile LiPo sunt sensibile la frig și acestea pot pierde din capacitate, deci din autonomie.

Rezistență în timp

Acest produs a fost conceput pentru o utilizare minimă de 2500 ore, deci în jur de 40 000 kilometri pe bicicletă pentru un ciclist mediu (urban și ciclosport).
Piesele de fixare ale produsului sunt disponibile drept piese de schimb pe site-ul decathlon.ro și în magazinele noastre.

Specificații tehnice

Capacitatea bateriei LiPo de 320 mAh (garanție 500 cicluri).
Putere lumină LED: 3 lumeni. Se vinde cu cablu micro USB și sistem de fixare.

Greutate

0.031 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Main part 17.22% Aliaj, 16.95% Acrilonitril butadien stiren, 15.86% Policarbonat, 15.31% Acrilonitril butadien stiren, 8.2% PCBA, 5.3% Acrilonitril butadien stiren, 4.98% Cupru, 4.57% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR), 4.4% Polibutilen tereftalat, 4.39% Oțel, 2.19% SILICONE, 0.36% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR), 0.27% Acrilonitril butadien stiren

Restricții de utilizare

Temperatură de utilizare recomandată de la -15 °C la 40 °C

Aprobat de

cicliști practicanți de ciclism în oraș din Germania, Franța, Spania și Belgia.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri